Några tips som hjälp att orientera dig

För maximalt välbefinnande: så planerar du ditt personliga badrum

Ser du fram emot ditt nybyggda drömbadrum? Eller gläds du över ett nyrenoverat badrum som kommer att uppfylla dina önskemål? Då kan goda råd behövas: hansgrohe hjälper dig gärna. Exempelvis med en checklista på vägen mot ett eget wellness-badrum: vad du ska tänka på i god tid, vilka tekniska möjligheter det finns och så vidare. Så att badrummet uppfyller alla dina behov.

Guide för ditt nya badrum enligt dina önskemål

Om du bygger ett nytt badrum – eller en egen fastighet där allt besiktigas – har du fullständig valfrihet. Då kan du förverkliga alla dina badrums-idéer, från planritningen till tekniken. Och sätta teknik på din önskelista. Så att ditt badrum har en framtid.

Fastställ behoven och prioritera

Börja med att fundera över: Vem kommer att använda badrummet – en singel, ett bostadskollektiv eller en familj? Hur ska det se ut – en minimalistisk lösning eller en wellness-oas? Är du ute efter en retreat eller ett badrum som ansluter till sovrummet? Tänk även på vad du kan tänkas behöva i framtiden: Ett badrum för alla ger dig den sköna känslan att din investering är långsiktig. I synnerhet den dagen du kanske behöver hjälp. Ta sedan fram en budget. Och: Bestäm tidigt vilken stil du vill ha. Det gör det lättare senare när du letar efter passande produkter och kombinationer. Vår nerladdningsbara lista hjälper dig att komma ihåg allt. Det är bara att bocka av område efter område.

Tips och idéer för din badrumsplanering.
Att planera ett nytt badrum innebär: Utsikten att skapa din personliga wellnessatmosfär, större komfort och snygg design. Vad ska du tänka på i förväg? Vår checklista hjälper dig.

Från innovativ teknologi till personlig stil: dessa idéer hjälper dig på vägen

Om du samlar de senaste idéerna för badrummet kan du dra nytta av tekniska innovationer och nya trender. Drömmer du om en dusch utan duschkar och ett duschnöje i storlek XXL? Mycket har hänt på badrumsfronten: Fråga ett VVS-proffs i din närhet om de senaste trenderna och möjligheterna. Med den kunskapen kan du senare tala om för arkitekten eller inredningsarkitekten precis hur du vill ha det.

Planera ett badrum som har en framtid

Det nya badrummet är tänkt att användas länge: Med en hansgrohe-lösning för inbyggd installation behåller du dina valmöjligheter. Du kan välja en prisvärd hansgrohe-produkt nu och byta den mot en exklusivare lösning i framtiden. Och det utan att det krävs mycket arbete. Basen du bygger på är grundsetet iBox universal från hansgrohe som passar till alla inbyggda blandare från vårt varumärke.

Vill du planera för framtiden? Ett flergenerationsbadrum utan snubbelfällor är bekvämt för alla. Samtidigt ökar du värdet på din fastighet. Fundera även på att installera den innovativa Select-teknologin som styr vattnet med ett knapptryck. Den fantastiska användarkomforten uppfyller alla behov, oavsett ålder. Sist, men inte minst: Resurssnåla teknologier som AirPower och EcoSmart gör att du får ett hållbart badrum.

Hur ska det nya badrummet se ut?

Bra badrumsidéer är ofrånkomligt förenade med frågan om din personliga stil. hansgrohe skiljer mellan tre olika stilar Modern, Avantgarde och Classic. Produkterna i sortimenten är noga anpassade till varandra, så att du kan vara säker på att allt verkligen går ihop.