Nytt till diskbänken från hansgrohe

Den snyggaste ingrediensen till ditt kök: Nordisk minimalism

I det moderna köket möts krav på både design och funktion. I serien Talis M54 hittar du alltid det perfekta utförandet som passar till just ditt kökskoncept. Välj en blandare med ett spännande, smäckert formspråk till köksön. Kanske vill du ha en blandare som lever upp till singelkökets krav på bästa sätt, eller en som passar perfekt i ett pentry med väggskåp. Talis M54 från hansgrohe finns även med diskmaskinavstängning.

En höjdpunkt i köket, i nordisk form    

Med Talis M54 kan du välja mellan många olika varianter och funktioner – och alltid få kompromisslös nordisk design: Oavsett du letar efter en blandare som ska installeras under ett väggskåp, eller om köksblandaren ska vara ett blickfång på köksön. I det breda Talis M54-sortimentet hittar du en lösning för alla kökskoncept och -planer.

Rundat eller kantigt – minimalism är trumf

Det är ditt val: De minimalistiska, konsekvent utformade blandarna med ett platt, upprättstående grepp finns i tre grundformer och komforthöjder: de finns med ett rundat, böjt utlopp och med utlopp i L- eller U-design. De flesta modeller finns i fyra exklusiva ytbehandlingar som matchar stilen i ditt kök eller sätter en medveten accent: krom, exklusiv matt svart, borstad svart krom eller finish av rostfritt stål. Talis M54 har en konsekvent, genomtänkt design: alla komponenter, inklusive duschslang, matchar varandra färgmässigt.

Till utförandet med utdragbar pip eller utdragbar dusch kan du även välja vår sBox. Den säkra slangdragningen i underskåpet ger dig oanad valfrihet och friktionsfria arbetsflöden när du arbetar i köket.
En minimalistisk köksblandare i matt svart.
Den smäckra köksblandaren Talis M54 med sin konsekventa formgivning övertygar, inte minst i trendig matt svart. Ett snyggt val för många kökskoncept.
Köksblandare med utlopp i rund båge och diskmaskinavstängning.
Talis M54 med rund bågform imponerar med sin slanka silhuett och funktionalitet. Den mattsvarta ytfinishen gör den till ett blickfång. På bilden ses varianten med diskmaskinavstängning.

Talis M54 som framträdande lösning på köksön

Gör din köksblandare köksöns stjärna: Talis M54 med långsträckt rundbåge-design med ComfortZone-höjd 220 är som gjord för det moderna köket med öppen planlösning, där köket ofta övergår i vardagsrummet. Den smäckra silhuetten är kompromisslös, utan att grundformens linjer bryts, har en exklusiv ytfinish och är dessutom snäll mot plånboken. Om du väljer utförandet med utdragbar dusch och sBox får du en större arbetsradie under arbetet tack vare att slangen är installerad säkert under diskbänken och dras in igen efter användningen. Du växlar enkelt mellan duschstrålen och den samlade laminarstrålen för ett effektivt arbete. Den magnetiska duschhållaren MagFit ger extra komfort. Finns också varianter med svängfunktion och diskmaskinavstängning.
Köksblandare med utdragsfunktion.
Talis M54 med L-utlopp ger stor rörelsefrihet under väggskåp och är extra flexibel tack vare sBoxen: Det utdragbara utloppet skämmer bort dig med en generös arbetsradie.

Talis M54 med L-format utlopp – ett platsmirakel

Den bästa lösningen under väggskåp vid vasken: Den anpassade totalhöjden utnyttjar utrymmet perfekt och präglar platsen med sina estetiskt rena linjer. Utförandet med ComfortZone 270, en utdragbar pip och laminarstråle erbjuder dessutom stor valfrihet under arbetet. MagFit drar enkelt tillbaka slangen och håller den centrerad. Användningen är ergonomiskt anpassad och sörjer för säkert dragna vattenslangar under väggskåpet. Ett svänganslag kan ställas in stegvis och anpassas till diskhon för att hindra att blandaren svängs ut mer än önskat. Den praktiska slangförvaringen sBox kan även användas tillsammans med Talis M54 i L-design med utdragsfunktion. Varianten utan utdragbar pip levereras också med diskmaskinavstängning.
1-grepps köksblandare vid diskbänken.
Talis M54 har en minimalistisk design som även övertygar i utförandet med U-utlopp. Det smäckra, upprättstående spakhandtaget är ergonomiskt och sparar plats.

Talis M54 i U-design – välkänd optik, smäcker form

Det omisskännliga U-designade formspråket med högt igenkänningsvärde för utrymmen med och utan väggskåp. Utloppet med ComfortZone 220 är lika rörligt som variabelt, laminarstrålens strålformare är diskret integrerad. Den svängbara pipen har ett anslag som kan ställas in och hindrar att pipen svängs utanför vasken. Detta utförande kan fås med exklusiv ytfinish i matt svart, krom eller finish av rostfritt stål – det gäller även varianten med diskmaskinavstängning.

Minimalistisk design möter funktionalitet