Nytt till diskbänken från hansgrohe

Den bästa hyllningen ditt kök kan få: minimalism längs hela linjen

I mötet mellan design och det moderna köket uppstår situationer där val måste göras. I serien Talis M54 hittar du alltid det perfekta utförandet som passar till just ditt kökskoncept. Välj en blandare med ett spännande, smäckert formspråk till köksön. Kanske vill du ha en blandare som lever upp till singelkökets krav på bästa sätt, eller en som passar perfekt i ett pentry med väggskåp. Talis M54 från hansgrohe finns även med diskmaskinavstängning.

En höjdpunkt i köket, oavsett form    

Med Talis M54 har du en mängd utföranden och funktioner att välja mellan – och alla har ett kompromisslöst, rent formspråk. Du får samma snygga formspråk oavsett om du letar efter en blandare som ska installeras under ett väggskåp, en köksblandare som ska stå som blickfång på köksön eller om du är ute efter en harmonisk lösning till din nya köksbänk. Det breda sortimentet i serien Talis M54 har en lösning för alla kökskoncept och i all inköpsplanering.

Rundat eller kantigt – minimalism är trumf

Du väljer själv: De minimalistiska, konsekvent utformade blandarna med ett platt, upprättstående grepp finns i tre grundformer och komforthöjder: de finns med ett rundat, böjt utlopp och med utlopp i L- eller U-design. Det finns också tre exklusiva ytbehandlingar att välja mellan som matchar stilen i ditt kök perfekt eller sätter en medveten accent: exklusiv Matt Black, krom eller rostfritt stål. Talis M54 har en konsekvent, genomtänkt design: alla komponenter, inklusive duschslang, matchar varandra färgmässigt.

Till utförandet med utdragbar pip eller utdragbar dusch kan du även välja vår sBox. Den säkra slangdragningen i underskåpet ger dig oanad valfrihet och friktionsfria arbetsförlopp när du arbetar i köket.
En minimalistisk köksblandare i matt svart.
Den smäckra köksblandaren Talis M54 med sin konsekventa formgivning övertygar, inte minst i trendig matt svart. Ett snyggt val för många kökskoncept.
Köksblandare med utlopp i rund båge och diskmaskinavstängning.
Talis M54 med sin runda bågform imponerar med sin förfinade, rumspräglande silhuett i kombination med funktionalitet. Ytfinishen matt svart drar allas ögon till sig. På bilden ses varianten med diskmaskinavstängning.

Talis M54 som framträdande lösning på köksön

Gör din köksblandare till stjärnan på din fristående köksö med vask: Talis M54 med långsträckt rundbåge-design med ComfortZone i höjden 220 är som skapad för det moderna köket med öppen planlösning, där köket ofta övergår i vardagsrummet. Den smäckra silhuetten är kompromisslös, utan att grundformens linjer bryts, har en exklusiv ytfinish och är dessutom snäll mot plånboken. Om du väljer utförandet med utdragbar dusch och sBox får du en större arbetsradie under arbetet tack vare att slangen är installerad säkert under diskbänken och dras in igen efter användningen. Och det är mycket lätt att byta mellan en samlad stråle och en duschstråle för ett effektivt arbete. Den magnetiska duschhållaren MagFit ger extra komfort. Eller så beslutar du dig för ett utförande med svängfunktion eller diskmaskinavstängning.
Köksblandare med utdragsfunktion.
Talis M54 med L-utlopp ger stor rörelsefrihet under väggskåp och är extra flexibel tack vare sBoxen: Det utdragbara utloppet skämmer bort dig med en generös arbetsradie.

Talis M54 med L-format utlopp – ett platsmirakel

Den bästa lösningen under väggskåp vid vasken: Den anpassade totalhöjden utnyttjar utrymmet perfekt och präglar platsen med sina estetiskt rena linjer. Utförandet med ComfortZone 270, en utdragbar pip och laminarstråle erbjuder dessutom stor valfrihet under arbetet. MagFit drar enkelt tillbaka slangen och håller den centrerad. Användningen är ergonomiskt anpassad och sörjer för säkert dragna vattenslangar under väggskåpet. Ett svänganslag kan ställas in stegvis och anpassas till diskhon för att hindra att blandaren svängs ut mer än önskat. Den praktiska slangförvaringen sBox kan även användas tillsammans med Talis M54 i L-design med utdragsfunktion. Varianten utan utdragbar pip levereras också med diskmaskinavstängning.
Engrepps-köksblandare vid diskbänken.
Talis M54 har en minimalistisk design som även övertygar i utförandet med U-utlopp. Det smäckra, upprättstående spakhandtaget sparar både plats och är ergonomiskt.

Talis M54 i U-design – välkänd optik, smäcker form

Det omisskännliga U-designade formspråket med högt igenkänningsvärde för utrymmen med och utan väggskåp. Utloppet med ComfortZone 220 är lika rörligt som variabelt, laminarstrålens strålformare är diskret integrerad. Den svängbara pipen har ett anslag som kan ställas in och hindrar att pipen svängs utanför vasken. Även detta utförande kan fås med exklusiv ytfinish i matt svart, krom eller rostfritt stål PVD – det gäller även varianten med diskmaskinavstängning.

Minimalistisk design möter funktionalitet