hansgrohe XXL Performance

Stort nöje med extra stora regnduschar

Vill du också ha en stor duschupplevelse? hansgrohe ger dig duschglädje i stort format. Vi erbjuder hand- och huvudduschar med XXL Performance: Det betyder att regnduscharnas strålskivor har en diameter mellan 100 och 600 mm. Med dem förvandlas kroppsvård till ett wellnessprogram. Med hansgrohe får du nämligen nöje, komfort och avkoppling på köpet.

Imponerande strålskivor för stora duschupplevelser

XXL Performance: Slut ögonen och låt stressen rinna av dig.
XXL Performance: Slut ögonen och låt stressen rinna av dig.

XXL Performance innebär huvud- och handduschar från hansgrohe med stora strålytor. Vattnet känns som ett varmt sommarregn och gör dig ljuvligt avslappnad. hansgrohe erbjuder en stor duschupplevelse för många produkter, exempelvis till huvudduscharna Rainmaker Select eller Raindance Rainmaker. Slut ögonen, njut av duscharnas olika stråltyper och låt vardagsstressen rinna av dig.

Om du tror att XXL-njutning står i motsatsförhållande till sparsam vattenförbrukning berättar vi gärna att så inte är fallet. Med våra EcoSmart-utföranden förbrukar du bara 9 liter vatten i minuten och får ändå uppleva en duschkänsla i superklass. Tack vare hansgrohe stråltyper som RainAir kommer du nämligen att känna dig bortskämd redan med 9 liter. Det sörjer alla luftfyllda droppar (AirPower-teknologi) för.

Hitta din XXL Performance-favorit:

XXL Performance: Större än vanligt. Bättre än bra.