hansgrohe nyheter 2023/2024

Badrummet som passar din livsstil!

Hur ser ditt drömbadrum ut? Med inspirerande nya hansgrohe-produkter och idéer vill vi peppa dig att hitta ett personligt svar. Utöver ett ansvarsfullt vattennöje fokuserar vi på ergonomisk komfort och estetisk njutning. Så låt dig skämmas bort! För mer information kan du ladda ner vår nyhetsbroschyr från den här sidan.

De nya produkterna lanseras i Sverige under 2023 och 2024.

Hansgrohe produktnyheter: Pulsify-duschar med PowderRain.
Hos hansgrohe hittar du produkter som får hjärtat att slå lite snabbare. Inred ett badrum som är lika unikt som din personlighet.

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Badrummet är ett av de viktigaste rummen i ditt hem och mer än bara ett ställe där du duschar, tvättar händerna eller borstar tänderna. Det är en oas för reträtt och avkoppling. Med produkter från hansgrohe upplever du full frihet när du inreder ditt drömbadrum. 

Personlig badrumsdesign med duschar, blandare och termostater från hansgrohe

En modern badrumsplanering har mål som sträcker sig långt över nykter funktionalitet. Det är därför vi på hansgrohe ständigt arbetar med att utveckla nya produkter som hjälper dig förverkliga dina badrumsdrömmar. Låt dig inspireras av vårt sortiment och hitta dina önskeprodukter här.

hansgrohe tar ansvar för människor, miljö och vår jord

Våra hållbara produktlösningar kombinerar vatten- och energibesparande teknologier och intelligenta funktioner med en kvalitet som håller länge. 

Njut av vatten med alla sinnen

  • hansgrohe produktnyheter 2023

    Ladda ner vår nya internationella produktbroschyr här. Upptäck vilka av hansgrohes nya produkter, idéer och lösningar du kan använda för att förverkliga dina personliga badrumsdrömmar. Observera att lanseringsdatum i broschyren kan skilja sig från de datum som gäller i Sverige (produkterna lanseras löpande under 2023 och 2024).

    Dyk in i en ny badrumsvärld (engelsk) (PDF, 3.8 MB)

Flera nyheter från hansgrohe för dig