Upplev hansgrohe live i Tyskland

Badutställning med mer

Se och prova produkter i hansgrohes huvudkvarter i Schiltach, Syd-Tyskland: Badutställingen hänför alla – från byggherrar och fackfolk till konsumenter. Upplev friska idéer för det moderna badrummet i olika stilvärldar och jämför blandare och duschar med egne ögon. Du kan också bekanta dig med de innovativa produkterna för köket. Ta en liten tur till den charmerande staden i bergen när du ändå är på väg mot Schweiz, Frankrike eller Italien – eller planlägg semestern med Schwarzwald som destination.

Kvinna vid blandare i hansgrohes utställning.
Välkommen hit: hansgrohes badutställning presenterer produkter till tvättställ, dusch och badkar i stilfulla, moderna badmiljöer.

Fördjupa dig i en värld av hansgrohe-produkter

Gör de många olika möjligheterna till badrummet dig nyfiken? Den 1 000 kvadratmeter stora badutställningen i Schiltach bjuder på:
  • En enastående produktöverblick till badrum och kök
  • Testa produkterna live
  • Prova duschar i Showerworld
Upplev modern baddesign i vackra miljöer och bekanta dig med de tekniska aspekterna vid ditt personliga wellness-bad. Utforska också hur aktuell komfort vid diskbänken kan se ut. Hos oss kan du prova allt i fred och ro, jämföra och samla idéer. På det underlaget fattar du de bästa besluten om inredningen på ditt badrum och kök. Därefter är du redo till den konkreta planläggingen tillsammans med din arkitekt eller rörläggare.
Förutom  badutställningen bjuder hansgrohe Aquademie på ännu en upplevelse:

Prova duschar i Showerworld

Finn din favoritdusch och testa olika duschsystem: Med ett privatavtal i hansgrohes duschparadis är hela Showerworld och duscharna dina i en timme. Boka gärna en tid genom att ringa på numret nedan – de talar både engelska och tyska: 

Tlf: +49 7836-51 3272

Besöksinformation

Adress och kontakt

hansgrohe Aquademie
Auestraße 9
77761 Schiltach (Baden-Württemberg, Tyskland)

Tlf: +49 7836-51 3272

E-mail

Öppettider 

Måndag till fredag                      07:30 – 19:00
Lör-, sön- och tyska helgdagar     10:00 – 16:00

Det är gratis att besöka hansgrohe Aquademie.

Handikappsanpassad ingång.

Avrunda ditt besök med mat och dryck i vår Café-Bar.