Upplev hansgrohe live i Tyskland

Badutställning med mer

Se och prova produkter i hansgrohes huvudkvarter i Schiltach, Syd-Tyskland: Badutställingen hänför alla – från byggherrar och fackfolk till konsumenter. Upplev friska idéer för det moderna badrummet i olika stilvärldar och jämför blandare och duschar med egna ögon. Du kan också bekanta dig med de innovativa produkterna för köket. Ta en liten tur till den charmerande staden i bergen när du ändå är på väg mot Schweiz, Frankrike eller Italien – eller planera semestern med Schwarzwald som destination.

Fördjupa dig i en värld av hansgrohe-produkter

Gör de många olika möjligheterna till badrummet dig nyfiken? Den 1 000 kvadratmeter stora badutställningen i Schiltach erbjuder:
  • En enastående produktöverblick till badrum och kök
  • Möjlighet att testa produkterna live
  • Prova duschar i Showerworld
Upplev modern baddesign i vackra miljöer och bekanta dig med de tekniska aspekterna vid ditt personliga wellness-bad. Utforska också hur aktuell komfort vid diskbänken kan se ut. Hos oss kan du prova allt i lugn och ro, jämföra och samla idéer. Med det underlaget fattar du de bästa besluten om din köks- och badrumsinredning. Därefter är du redo för den konkreta planeringen tillsammans med din arkitekt eller rörläggare.
Förutom  badutställningen bjuder hansgrohe Aquademie på ännu en upplevelse:

Prova duschar i Showerworld

Hitta din favoritdusch och testa olika duschsystem: Om du bokar en egen tid i hansgrohes duschparadis är hela Showerworld och duscharna dina under en hel timme. Boka gärna din tid genom att ringa på numret nedan – de talar både engelska och tyska: 

Telefon: +49 7836-51 3272

Besöksinformation

Adress och kontakt

hansgrohe Aquademie
Auestraße 9
77761 Schiltach (Baden-Württemberg, Tyskland)

Tlf: +49 7836-51 3272

Mejl

Öppettider 

Måndag till fredag                      07:30 – 19:00
Lör-, sön- och tyska helgdagar     10:00 – 16:00

Hansgrohe Aquademie kommer att vara stängd från den 23 december 2021 till den 9 januari 2022. Vi öppnar igen den 10 januari 2022.

På grund av renovering kommer Hansgrohe Aquademie Showerworld att vara stängd från den 4 oktober 2021 till den 31 januari 2022. Men utställningen är öppen för dig under denna period!

Ett negativt Corona-snabbtest, ett rekonvalescens- eller vaccinationsbevis (3G) är nödvändigt inför ditt besök. Följande krav gäller för testet:
    
  • Coronatest ska vara utfört av utbildad personal (t.ex. testcenter, apotek, etc.). Detta test får inte vara äldre än 24 timmar.
  • Barn under fem år är undantagna från testkravet.
  • Du måste ha på dig en medicinsk mask (FFP2 eller kirurgisk mask) i hela byggnaden och vi ber dig att följa de allmänna hygien- och distansreglerna.

Ring oss i förväg på +49 7836 51 3272 eller mejla för att ta reda på den aktuella situationen och de åtkomstbegränsningar som råder. 
​​​​​​​
Det är gratis att besöka hansgrohe Aquademie.

Handikappsanpassad ingång.

Avrunda ditt besök med mat och dryck i vår Café-Bar.