Upplev hansgrohe live i Tyskland

Badrumsutställning med mer

Se och prova produkter i hansgrohes huvudkvarter i Schiltach, Syd-Tyskland: Badrumsutställingen hänför alla – från byggherrar och fackfolk till konsumenter. Upplev nya idéer för det moderna badrummet i olika stilvärldar och jämför blandare och duschar på nära håll. Du kan också bekanta dig med de innovativa produkterna för köket. Ta en tur till den charmerande staden i bergen om du ändå är på väg mot Schweiz, Frankrike eller Italien – eller planera semestern med Schwarzwald som destination.

Fördjupa dig i en värld av hansgrohe-produkter

Har bredden av möjligheter i badrummet gjort dig nyfiken? Den 1 000 kvadratmeter stora badrumsutställningen i Schiltach erbjuder:

  • En enastående produktöverblick till badrum och kök
  • Möjlighet att testa produkterna live
  • Prova duschar i Showerworld

Upplev modern badrumsdesign i vackra miljöer och bekanta dig med de tekniska aspekterna vid ditt personliga wellness-bad. Utforska också hur aktuell komfort vid diskbänken kan se ut. Hos oss kan du prova allt i lugn och ro, jämföra och samla idéer. Med det underlaget fattar du de bästa besluten om din köks- och badrumsinredning. Därefter är du redo för den konkreta planeringen tillsammans med din arkitekt eller rörläggare.

Förutom badrumsutställningen bjuder Hansgrohe Aquademie på ännu en upplevelse:

Prova duschar i Showerworld

Hitta din favoritdusch och testa olika duschsystem: Om du bokar en egen tid i hansgrohes duschparadis är Showerworld och duscharna dina under en hel timme. Boka gärna din tid genom att ringa på numret nedan – de talar både engelska och tyska: 

Telefon: +49 7836-51 3272

Besöksinformation

Adress och kontakt

Hansgrohe Aquademie
Auestraße 9
77761 Schiltach (Baden-Württemberg, Tyskland)

Tlf: +49 7836-51 3272

Mejl

Öppettider 

Hansgrohe Aquademie väntar på dig med ny inspiration. Utöver den nya badrumsutställningen, så bjuder museet för vatten, badrum och design tillsammans med vår besöksbiograf in dig till ett informativt besök.

Är du intresserad av cykling? I vår butik hittar du den senaste kollektionen från våra proffs på cykelstallet BORA-hansgrohe.

Måndag till fredag: 07.30 - 18.00
Lördag: 11.00 - 16.00
Söndag/tyska helgdagar: stängt

Inträdet till Hansgrohe Aquademie är kostnadsfritt och ingången är handikappsanpassad. Avrunda gärna ditt besök med en god kaka eller ett mellanmål i vår cafébar. 

Vi ser fram emot ditt besök!