hansgrohe nyheter vid diskbänken

Köksblandare med innovativ betjäning - vi presenterar: Select

hansgrohe Metris Select blandare för köket.
Reducerad design, genomtänkta funktioner. hansgrohe Metris Select blir säkert till själva hjärtat i köket.

Hög användningskomfort som du aldrig förr har set

Dessa blandare kommer att lägga sig i ditt köksarbete: Styr vattnet komfortabelt med ett tryck på en knapp och gläd dig över den oanade flexibiliteten. Den intuitiva teknologin förenklar arbetsprocesserna på diskbänken i betydlig grad: Det blir enklare än någonsin förr att slå vattnet på och av. Den reducerade designen kommer också att överbevisa liksom den enorma aktionsradien till den nya kökshjälparen: På varianter med utdragbar pip kan pipen dras ut upp till 50 cm – i en säker slangföring.

Du slår på och av vattnet genom att använda Select-knappen som är precis i närheten: På fronten av den svängbara pipen eller på toppen av den utdragbara pipen - precis där tummen är. Medan du klargör grönsakerna eller fyller grytor, kan du samtidigt slå vattnet på eller av med ett tryck på en knapp. Detta kan också göras med armbågen eller baksidan av handen om du har smutsiga händer. Med det välkända greppet på sidan av blandaren ställer du in vattenmängd och temperatur på förhand. Här kan du också använda blandaren som vanligt.
 

Välg din favorit bland två designvarianter

  • Designvarianten Metris Select - avrundade kanter med ergonomiskt grepp: En fascinerande design för ditt kök. Blandarens design harmonierar med moderna diskbänkars linjer med lätt avrundad form. Greppet är lätt böjt i en form som fångar blicken och känns bra i handen.
  • Designvarianten Talis Select - konisk grundform med enastående elegans: Slank och stilsäker i ett mjukt designspråk. Så kan Talis Select bäst beskrivas. De stora ytorna med precisa övergångar är lätta att rengöra och det droppformade greppet är samtidigt användarvänligt och vackert.
Denna form av komfort vill du säkert gärna behålla.