Här finns information och inspiration

Nerladdningsbara broschyrer och produktkataloger

Vilken dusch passar mina behov och vilken blandare passar mitt tvättställ? Vad är nytt hos hansgrohe? Hur tar jag hand om mina premium-produkter bäst? Allt det – och mycket mer – hittar du i våra kataloger och broschyrer. Det är bara att ladda ner och läsa. Och sedan: Njut av att kunna fördjupa dig i hansgrohe badrums- och köksvärldar.

 • hansgrohe badrumsbroschyr

  Här finns duschar och blandare som skämmer bort och hjälper dig i vardagen. För större glädje i badrum och kök. Med intressant information om design, teknik och om varumärket hansgrohe.

  Ladda ner hansgrohe badrumsbroschyr här (PDF, 8 MB)
 • hansgrohe rengöringsrekommendationer

  Vad bör du tänka på när du sköter om din högkvalitativa hansgrohe dusch och blandare? Här finns allt som är bra att veta. För en glänsande design och störningsfria funktioner som varar länge.

  Ladda ner användbara rengöringsanvisningar här (PDF, 634 KB)
 • hansgrohe nyheter 2023-2024

  Din internationella broschyr med viktig information och bildmaterial. Upplev det senaste sortimentet för bad och kök från premiumvarumärket hansgrohe. Observera att lanseringsdatum i broschyren kan skilja sig från de datum som gäller i Sverige.

  Ladda ner broschyren här (PDF, 3.8 MB)
 • hansgrohe FinishPlus-ytor

  Ge ditt badrum personlighet med trendiga färger. Hela badrummet kan inredas i samma färg - från blandare till dusch, tillbehör och avlopp.

  Ladda ner broschyren här (PDF, 3.4 MB)

Lathundar: Exklusiva renoveringsguider och tips för ditt nya badrum

Nytt, informativt, exklusivt: våra lathundar om badrumsplanering är gratis, praktiska guider för dig som ska renovera eller bygga nytt badrum. Letar du efter inspiration eller konkreta verktyg? hansgrohe ger dig massor av hjälp att ta dig igenom alla planeringsfaser mot ditt drömbadrum.