Här finns information och inspiration

Nerladdningsbara broschyrer och produktkataloger

Vilken dusch passar mina behov och vilken blandare passar mitt tvättställ? Vad är nytt hos hansgrohe? Hur tar jag hand om mina premium-produkter bäst? Allt det – och mycket mer – hittar du i våra kataloger och broschyrer. Enkelt att ladda ner! Trevlig upptäcktsfärd i hansgrohes värld av produkter för badrum och kök.

 • hansgrohe standardbroschyr

  Här hittar du ett urval av hansgrohes sortiment, med fokus på de produkter som är särskilt relevanta för den svenska marknaden.

  Se online och ladda ner PDF

 • hansgrohe produktkatalog

  Blandare till kök och badrum, duschar, installationsteknik och tillbehör: Här hittar du hela sortimentet från hansgrohe.

  Se online och ladda ner PDF

 • hansgrohe nyheter 2023-2024

  Din internationella broschyr med viktig information och bildmaterial. Upplev det senaste sortimentet för bad och kök från premiumvarumärket hansgrohe. Observera att lanseringsdatum i broschyren kan skilja sig från de datum som gäller i Sverige.

  Ladda ner broschyren här (PDF, 3.8 MB)
 • hansgrohe produktnyheter 2024

  hansgrohe produktnyheter 2024

  Se alla produktnyheter som lanseras 2024: blandare till kök och badrum, duschar, installationsteknik och tillbehör.

  Se online och ladda ner PDF

 • hansgrohe badrumsbroschyr

  Här hittar du duschar, blandare och badrumstillbehör som skämmer bort och hjälper dig i vardagen. Med intressant information om design, teknologier och varumärket hansgrohe.

  Ladda ner hansgrohe badrumsbroschyr här (PDF, 8.1 MB)
 • Köksblandare från hansgrohe

  Se de nya innovativa köksblandarna från hansgrohe som inspirerar med sin minimalistiska design.

  Se nyheterna här (PDF, 2.8 MB)
 • hansgrohe FinishPlus-ytor

  Ge ditt badrum personlighet med trendiga färger. Hela badrummet kan inredas i samma färg - från blandare till dusch, tillbehör och avlopp.

  Ladda ner broschyren här (PDF, 3.4 MB)
 • hansgrohe rengöringsrekommendationer

  Vad bör du tänka på när du sköter om din högkvalitativa hansgrohe dusch och blandare? Här finns allt som är bra att veta. För en glänsande design och störningsfria funktioner som varar länge.

  Ladda ner rengöringsanvisningar här (PDF, 494 KB)

Lathundar: Exklusiva renoveringsguider och tips för ditt nya badrum

Nytt, informativt, exklusivt: våra lathundar om badrumsplanering är gratis, praktiska guider för dig som ska renovera eller bygga nytt badrum. Letar du efter inspiration eller konkreta verktyg? hansgrohe ger dig massor av hjälp att ta dig igenom alla planeringsfaser mot ditt drömbadrum.