Här finns information och inspiration

Nerladdningsbara broschyrer och produktkataloger

Vilken dusch passar mina behov och vilken blandare passar mitt tvättställ? Vad är nytt hos hansgrohe? Hur tar jag hand om mina premium-produkter bäst? Allt det – och mycket mer – hittar du i våra kataloger och broschyrer. Det är bara att ladda ner och läsa. Och sedan: Njut av att kunna fördjupa dig i hansgrohe badrums- och köksvärldar.

 • Yleisimmät varaosat ja huoltovinkkejä

  hansgrohe badrumsbroschyr

  Här finns duschar och blandare som skämmer bort och hjälper dig i vardagen. För större glädje i badrum och kök. Med intressant information om design, teknik och om varumärket hansgrohe.

  Ladda ner hansgrohe badrumsbroschyr här (PDF, 6.8 MB)
 • Yleisimmät varaosat ja huoltovinkkejä

  hansgrohe rengöringsrekommendationer

  Vad bör du tänka på när du sköter din högkvalitativa hansgrohe dusch och blandare? Här finns allt som är bra att veta. För en glänsande design och störningsfria funktioner som varar länge.

  Ladda ner användbara rengöringsanvisningar här (PDF, 634 KB)
 • Pontos broschyr

  Nyhet: hansgrohe Pontos

  Pontos – för ett hem med minskad risk för skador orsakade på grund av fukt, frost och vattenläckor. Pontos – för ökad livskvalitet säkerhet i hemmet.

  Ladda ned broschyren här (PDF, 11 MB)
 • hansgrohe PowderRain broschyr

  Nyhet: hansgrohe PowderRain

  Här finner du den interaktiva broschyren med filmer och information om den helt nya hansgrohe-stråltypen PowderRain som omfamnar dig i de finaste mikrodroppar.

  Ladda ned broschyren här (PDF, 73 MB)