Idrottssponsring från märket hansgrohe.
BORA-hansgrohe 

BEYOND RACING:
Laganda och personlig motivation 

Vad som kopplar oss till cykelsport? Att vi brinner för toppkvalitet och topprestationer. Vi värderar laganda högt, både inom hansgrohe och cykelsporten. Därför är vi sedan 2017 officiell titelsponsor för UCI World Tour stall BORA-hansgrohe. Våra globalt framgångsrika cyklisters motivation är en ständig inspiration.

BEYOND RACING tar en titt bakom kulisserna

Älskar du idrott i toppklass och är du en av många fans som brinner för cykelsport? Då undrar du säkert vad som motiverar cyklisterna att pressa sig själva till det yttersta varje dag. Var hämtar de sin motivation, hur fokuserar de på nästa utmaning och var får de stöd och hjälp?
Formatet BEYOND RACING presented by hansgrohe tar dig med bakom kulisserna och låter dig möta cyklisterna som leder stallet till framgångar. Ta reda på mer om deras erfarenheter och vilka tankar som ligger bakom deras topprestationer inom sporten.

hansgrohe är officiell titelsponsor sedan 2017 och har just förlängt sitt engagemang fram till slutet av år 2024. 

Människorna står i framgångssagans centrum

Att prestera tillsammans, ladda batterierna efter loppen, att koppla av och njuta av friheten: BORA-hansgrohes värld är full av personliga berättelser. Från den hippa mustaschen som killarna odlade för att fira hansgrohes 120-årsjubileum till personliga upplevelser som professionell cyklist och tankar om loppen.

BORA-hansgrohe: med laganda till målet

När, var, hur – till cykelrapporter och videor

Cykelstallet BORA-hansgrohe har en officiell webbplats där du kan informera dig om det senaste, stallet är också aktivt på sociala medier: