Idrottssponsring från märket hansgrohe.
BORA-hansgrohe

En daglig dos energi

Anledningen till att vi engagerar oss i idrott är att vi älskar vatten. Prestation och livselixir hör nämligen ihop – på samma sätt som hansgrohe hör ihop med de finaste vattenstunderna. Cykelsport är innovativ ,dynamisk och tilltalar många, precis som våra badrums- och köksprodukter. Därför är hansgrohe officiell huvudsponsor för det förstklassiga cykelstallet BORA-hansgrohe.

Peter Sagan duschar med hansgrohe handdusch.
Peter Sagan, världsmästare i landsvägslopp 2015, 2016 og 2017, cyklar för BORA-hansgrohe.

Killarna testar sina gränser varje dag, övervinner regn och hetta och imponerar med den uthållighet och dynamik som krävs för att de ska klara sin enormt tuffa uppgift. Vatten tillför en daglig dos energi. På så sätt hjälper hansgrohe cyklisterna fokusera på nästa utmaning och erbjuder avkoppling i duschen efter en ansträngande dag. Det är en motivation och belöning som uppskattas av elitidrottare som måste prestera på topp varje dag. 
Cykelsporten är extremt dynamisk och tilltalar människor på samma sätt som hansgrohes produkter i badrum och kök. Därför är hansgrohe officiell huvudsponsor för det förstklassiga cykelstallet BORA-hansgrohe.

Bli en följare

Cykelstallet BORA-hansgrohe har en officiell webbplats där du kan informera dig om det senaste och är också aktivt i sociala medier:

Stall Bora-hansgrohe håller farten uppe – våra elitidrottare i aktion