Vattenglädje utan kompromisser

Kvinna dricker vatten vid diskbänken med blandare Aqittura M91.
Bubblande, lagom eller stilla och kylt

Aqittura M91: vatten för alla smaker

Aqittura M91 ger dig smak för vatten. Det exklusiva blandarsystemet släcker törsten och skänker välbefinnande precis som du vill ha det i varje glas: filtrerat och optimerat vatten, med mineraler, kolsyrat eller kylt om du vill. Nu får du förädlat vatten direkt ur kranen! Du slipper besväret att ta bilen för att släpa hem tunga vattenflaskor. Så det integrerade systemet är bra för miljön också!

Hitta systemet som passar dig

Aqittura M91 SodaSystem i matt svart.
hansgrohe-köksnyhet med imponerande funktioner: vatten för alla smaker, filtrerat och mineraliserat, kylt med uppkopplad digital teknik för ännu högre komfort. På bilden: Aqittura M91 SodaSystem.

Upplev en unik källa till komplett välbefinnande. Aqittura M91 sätter stopp för kompromisser om dricksvatten och skapar balans mellan smak och väl avvägda näringsämnen

 • Aqittura M91 FilterSystem filtrerar vattnet och använder den innovativa mineraliseringstekniken MINTEC® som renar kranvattnet från skadliga ämnen och berikar det med viktiga mineraler.
 • Aqittura M91 SodaSystem är utrustat med SodaBase och erbjuder, förutom filtrerings- och mineraliseringsenheten, kylt och kolsyrat bordsvatten. Systemet kan även styras med hansgrohe home App.

Vår multifunktionella hansgrohe köksblandare ger dig optimerat vatten tack vare den lättstyrda tekniken vid blandarens utlopp. Men Aqittura M91 erbjuder inte bara teknisk innovation, den är snygg att se på också. Köksblandaren finns i två designutföranden, antingen med elegant böjt utlopp eller i linjär design. Båda dessa designutföranden finns i tre olika färger: matt svart, krom eller i rostfri stål-optik.

SodaBase – hjärtat i Aqittura M91 SodaSystem

SodaBase står för systemets genomtänkta funktion. Hjärtat i Aqittura M91 SodaSystem rymmer dels kolsyrepatronen, dels den önskade insatsen för vattnets filtrering och förädling samt tanken för behandlat vatten och kylaggregatet. 

Sammanfattning av SodaBase:

SodaBase med patron och insats i bänkskåpet.
Lätt att byta kolsyrepatronen. Den integrerade universalgängan där patronen skruvas fast kan svängas ut för att underlätta när du skruvar av och på patronen.

 • Installation: Enkelt i diskbänksskåpet eller dess närhet. Vid behov finns ett upp till 5 meter långt förlängningsset. SodaBase ansluts till ett vägguttag. Observera att slangboxen kräver en skåphöjd på minst 80 cm.
 • Anslutning: Universalgänga till kolsyrepatronen. Det finns även en hansgrohe-anslutning till filter-/mineraliseringsinsatsen. Både patron och insats är mycket lätta att byta.
 • Användning: Med SodaBase får du 2 liter kylt stilla vatten och 1 liter kylt bubbelvatten åt gången, plus obegränsad mängd stilla vatten. Vattnet i tanken kyls till önskad temperatur (4–12 grader) på 10 minuter .
 • Underhåll: I händelse av en läcka stänger en vattenläckagesensor av vattentillförseln och meddelar dig i hansgrohe home App och med en LED-indikering.

Förresten: Om du väljer Aqittura M91 FilterSystem behöver du bara installera filtret med insatsen i bänkskåpet. Det installerar du valfritt fristående, lodrätt eller vågrätt på skåpväggen.

Mineraler är essentiella för en hälsosam livsstil

Kvinna dricker ett glas vatten vid skrivbordet.
Denna köksnyhet från hansgrohe övertygar med filtrerad och förädlad vattennjutning för alla smakriktningar. Tack vare filtrerings- och mineraliseringstekniken MINTEC® optimerar du vattnet helt efter dina önskemål.

Du känner säkert till att vissa mineraler i vårt dricksvatten är av avgörande betydelse för en hälsosam kost. Vår kropp behöver dem för många olika funktioner, exempelvis för smidiga muskler och för att stärka skelettet och nervsystemet. Optimera din personliga vattenbalans med nyttiga mineralsalter som magnesium, kalcium, kalium och natrium. Välj mellan hansgrohe-filtren:

 • Harmony innehåller magnesium och kalium som gör ett glas vatten godare, oavsett vattnets hårdhet.
 • Life är perfekt för att kompensera för låga kalkhalter i områden med särskilt mjukt vatten. Det innehåller dessutom magnesium och kalium som förädlar dricksvattnet.
 • Sport är ett mineraliseringsfilter som balanserar de mineraler som idrottare och fitnessentusiaster förlorar när de svettas under träningen. Dessa inkluderar magnesium, kalium och natrium.

Mineralerna hämtas ur europeisk saltsten och är doseringsmässigt finjusterade till varandra (med mineraliseringstekniken MINTEC®). Alla filter innehåller även aktivt kol. Så att du lugnt kan njuta av ditt kranvatten och optimera din mineralbalans. Dessa innovativa produkter tillverkas av vår partner ClaroSwiss i Schweiz.

Det finns flera andra aktiva kolfilter, även med jonbytare att välja bland. De ökar vattenkvaliteten och sänker kalkhalten om den är för hög.

Vilket filter passar dig? Ta reda på vilket filter som är rätt för dig i vår guide.

hansgrohe home App gör Aqittura M91 smart

Kvinna använder hansgrohe home App i mobilen.
Dra nytta av alla fördelar med Aqittura M91 var och när du vill med den kostnadsfria appen hansgrohe home App.

Med premiumlösningen Aqittura M91 SodaSystem har du glädje av alla digitala möjligheter i vår köksinnovation. I hansgrohe home App kan du styra den smarta köksblandaren var som helst och njuta av många bekväma funktioner.

 • Kapacitet. hansgrohe home App visar hur mycket kapacitet filterinsatsen och kolsyrepatronen har kvar och när det är dags att byta.
 • Du får även ett meddelande vid en eventuell störning.
 • Ta reda på mer. Du hittar bruksanvisningen i appen.

Hitta din blandare för ökat välbefinnande här