Nytt kökstillbehör

hansgrohe skärbräda & diskmedelspump i premiumkvalitet

Ju bättre kvalitet kökstillbehören har och ju mer genomtänkta de är, desto lättare går det att göra alla förberedelser, laga maten och hålla rent. Ännu bättre är det om kökstillbehören är snyggt formgivna. hansgrohe presenterar två nyheter till diskbänken som kommer att uppgradera din vardag såväl haptiskt, visuellt som funktionellt: en skärbräda och en diskmedelspump – båda i var sitt material.

hansgrohe skärbräda: finslipar effektivt köksarbete

Nytt kökstillbehör och presentidé: skärbräda av trä
Pålitliga, praktiska och fina: hansgrohe skärbrädorna är multifunktionella kökstillbehör som pryder sin plats i alla kök.

Eleganta, noggrant förädlade hårda träslag gör det riktigt bekvämt att skära och hacka frukt och grönsaker. Skärbrädorna är platta (20 mm) och har behandlats med en lasyr för hårda träslag, den släta ytan skonar dina knivar och brädorna har antibakteriella egenskaper. Ingen av våra skärbrädor är den andra lik, eftersom varje bräda har sin egen ådring. Skärbrädorna finns i två träslag: ek och valnöt. Brädorna är robusta och tåliga, håller formen länge och pryder sin plats i alla kök.

Idé för kökstillbehör: Skärbräda & diskmedelspump.
hansgrohe kökstillbehör gör arbetet bekvämare och smidigare.
Idé för kökstillbehör: elegant diskmedelspump vid diskbänken.
Med en nya hansgrohe pumpen har du alltid diskmedel eller handkräm nära till hands. Den hjälper till att optimera arbetsflödet och du slipper förarga dig över hoptryckta plastflaskor.

hansgrohe diskmedelspump: Liten öppning, stor hjälp

För alla som älskar ordning och reda, hygien och effektivitet i köket erbjuder hansgrohe nu en diskmedelspump (handkrämspump) som monteras nersänkt direkt i diskbänken eller bänkskivan. Allt som krävs är att installatören borrar ett hål till vänster eller höger om blandaren, eller vid diskbänkens kant. Fördelarna är uppenbara: Du har alltid diskmedel eller handkräm nära till hands, arbetet vid diskbänken går ännu smidigare och du slipper bli förargad över klibbiga plastflaskor.

Passar till diskbänken: Nytt kökstillbehör i elegant design

Hjälpredan tar inte mycket plats och dess design passar till din hansgrohe köksblandare, välj mellan ytfinish i rostfritt stål eller krom. Du beställer bara den av våra smäckra pumpar som passar till din hansgrohe köksblandares handtag. Pumpen finns med tre olika rosetter – rund, fyrkantig eller platt. Självklart kan du räkna med att även denna köksnyhet är av bästa märkeskvalitet: Den smäckra pumpen är svängbar, användarvänlig tack vare en lättrörlig pump och består av högkvalitativa material. Diskmedel eller handkräm doseras sparsamt och pumpen är lätt att fylla på med hjälp av den medföljande tratten.