Nya kökstillbehör

hansgrohe skärbräda & diskmedelspump i premiumkvalitet

Genomtänkta, förstklassiga kökstillbehör gör det lättare att både förbereda och laga maten och att hålla rent. hansgrohe presenterar vackra och funktionella nyheter till diskbänken: en dispenser för diskmedel eller tvål och en attraktiv skärbräda.

Nytt kökstillbehör och presentidé: skärbräda av trä
Pålitliga, praktiska och fina: skärbrädorna från hansgrohe är multifunktionella kökstillbehör som pryder sin plats i alla kök.

hansgrohe skärbräda: finslipar effektivt köksarbete

Eleganta, noggrant förädlade hårda träslag gör det riktigt bekvämt att skära och hacka frukt och grönsaker. Skärbrädorna är platta (20 mm) och har behandlats med en lasyr för hårda träslag, den släta ytan skonar dina knivar och brädorna har antibakteriella egenskaper. Ingen av våra skärbrädor är den andra lik, eftersom varje bräda har sin egen ådring. Skärbrädorna finns i två träslag: ek och valnöt. Brädorna är robusta och tåliga, håller formen länge och pryder sin plats i alla kök.

Idé för kökstillbehör: elegant diskmedelspump vid diskbänken.
Med den nya pumpen från hansgrohe har du alltid diskmedel eller tvål nära till hands. Den hjälper till att optimera arbetsflödet och du slipper irritera dig över hoptryckta, klibbiga plastflaskor.

hansgrohe diskmedelspump: Liten öppning, stor hjälp

För alla som älskar ordning och reda, hygien och effektivitet i köket erbjuder hansgrohe nu en diskmedelspump (tvålpump) som monteras nersänkt direkt i diskbänken eller bänkskivan. Allt som krävs är att installatören borrar ett hål till vänster eller höger om blandaren, eller vid diskbänkens kant. Fördelarna är uppenbara: Du har alltid diskmedel eller tvål nära till hands, arbetet vid diskbänken går ännu smidigare och du slipper irritera dig över klibbiga plastflaskor.

Passar till diskbänken: Nytt kökstillbehör i elegant design

Hjälpredan tar inte mycket plats och designen passar till din hansgrohe köksblandare. Välj mellan ytfinish i rostfritt stål eller krom. Du beställer bara den av våra smäckra pumpar som passar till din hansgrohe köksblandares handtag. Pumpen finns med tre olika rosetter – rund, fyrkantig eller platt. Självklart kan du räkna med att även denna köksnyhet är av bästa märkeskvalitet: Den smäckra pumpen är svängbar och användarvänlig tack vare en lättrörlig pump och består av högkvalitativa material. Diskmedel eller tvål doseras sparsamt och pumpen är lätt att fylla på med hjälp av den medföljande tratten.