Mer volym, mer njutning

AirPower: Ekonomiska duschar och vattenbesparande kranar blandar luft i vattnet

Njut av vattnet ännu mer och sänk förbrukningen – hansgrohe AirPower gör det möjligt. Teknologin berikar vattnet med luft så att varje droppe känns fylligare och lättare. Det ger större njutning och glädje i badrummet varje gång du kommer i kontakt med vattnet. Och en bättre resursanvändning. Med hjälp av den tillsatta luften använder du nämligen mindre vatten.

hansgrohe AirPower: upplev mer med mindre vatten

Vattensparande duschhuvud med hansgrohe AirPower.
Bättre än vatten. AirPower-mixen av vatten och luft ger en lägre vattenförbrukning och smeker din hud.

Eftersom det finns luft i överflöd och vatten är en begränsad resurs har hansgrohes duktiga medarbetare utvecklat något banbrytande i företagets strållaboratorium: AirPower. Det innebär att du kan njuta, men ändå spara vatten.

Principen är lika enkel som den är genial: Duschens strålskiva suger in en mängd luft. Sedan blandas luften med duschens vatten. Det luftfyllda vattnet bildar märkbart lättare och mjukare vattendroppar. Dessa droppar ökar inte bara välbefinnandet under duschen, utan sänker även din vattenförbrukning. Tack vare AirPower kan du njuta av vatten i sin ljuvligaste form – utan dåligt samvete.

Unik duschupplevelse med AirPower

Varje silkesmjuk droppe som träffar din hud skapar en fantastisk känsla: Duschregnet ur AirPower sveper in dig och skämmer bort dig med en härlig känsla av välbefinnande. En mängd hansgrohe-produkter är utrustade med denna funktion: huvud- och handduschar, duschsystem och tvättställsblandare.

Vi på hansgrohe anser nämligen att varje droppe räknas. Därför har vi som målsättning att hjälpa dig spara vatten och energi. Våra badrumsprodukter med framtidsorienterade teknologier erbjuder dig ett stort utbud AirPower-duschar. Är du också nyfiken på vilka stråltyper som är tillgängliga med hansgrohe AirPower? Den pärlande AirPower-njutningen finns i Rain Air XL och Rain Air.

Ta reda på hur AirPower fungerar med duschar från hansgrohe:

Vattensparande blandare med hansgrohe AirPower-teknologi.
Alltid igång för komfort och lägre vattenförbrukning: hansgrohe AirPower-teknologi i blandarens utlopp.

hansgrohe AirPower: gör vattnet ännu bättre – även vid tvättstället

Många tvättställsblandare från hansgrohe är utrustade med AirPower. Ljudlöst och tillförlitligt skapar AirPower påtagligt fylligare vattendroppar och minskar även trista vattenstänk. Komforten ökar och vattnet används mer effektivt. Vare sig du tvättar händerna, håret eller ömtålig barnahud: de silkesmjuka dropparna känns välgörande. I kombination med den vattenbesparande teknologin EcoSmart får du en vattenbesparande kran som inte sparar på komforten.

Så här fungerar hansgrohe AirPower i blandare:

Se några hansgrohe-produkter med AirPower-teknologi: