hansgrohe Select

Vatten med ett knapptryck: din komfortknapp för mer glädje i badrummet

hansgrohe Select står för förenklade vardagsrutiner och lekande lätt vattenstyrning. Det räcker med ett klick för att byta stråltyp, styra en annan dusch eller sätta på och stänga av vattnet. Detta genomtänkta användarkoncept skapar ännu större glädje vid tvättstället, i badkaret och duschen. Select är intuitiv, tillförlitlig och håller länge.

Mer vattenglädje: så styr du duschar och blandare ännu bekvämare

Glädje med ett knapptryck: hansgrohe Select i duschar och blandare bidrar till märkbart högre användarkomfort.

Intuitiv användarkomfort är något man helst vill njuta av överallt. Det är därför utbudet av hansgrohe-produkter med Select-teknologi är så stort.

Vilka produkter finns med Select-teknologi?

Styr vattnet enkelt och tillförlitligt

Med ett tryck på Select-knappen växlar du mellan din hand- eller huvudduschs olika stråltyper. På duschtermostater använder du knappen för att sätta på och stänga av önskad dusch. På tvättställsblandare sätter du igång och stänger av vattnet med ett knapptryck. Här kan Select-knappen till och med aktiveras med handens baksida eller armbågen. Teknologin är därför perfekt för alla åldersgrupper – även för barn, äldre och personer med nedsatt rörlighet.

Hitta din egen vardags-hjälpreda:

hansgrohe Select: genomtänkt, långlivad mekanik.
Den revolutionära mekaniska konstruktionen gör det bekvämt att byta stråltyp.

hansgrohe Select: funktionsknappen för enkelt strålbyte

Den intelligenta lösningen att styra en dusch eller blandare med bara en knapp gör det lätt att njuta av vattnet i dess ljuvligaste form. I synnerhet när knappen placering är så användarvänlig. Det är det som gör hansgrohe-produkter med Select så självklara och komfortabla.

Designade för långvarig tillförlitlighet

hansgrohe Select byter stråltyp på ett helt mekaniskt sätt. Det är anledningen till att tryckknappen håller så länge och fungerar så bra. Select-knappen bevisade sin hållbarhet i ett långtids-belastningstest med 90 000 aktiveringar. När du väljer hansgrohe Select väljer du därmed även långvarig komfort i ditt badrum.