Luftigt, ljusfyllt drömbadrum

Badrum med sinnliga blandare i en upplivande miljö

Ett ljust badrum passar lika bra i modern arkitektur som i elegant renoverade bostäder. Badrum med generösa fönster skapar en atmosfär av luft och rymd. Samspelet mellan ljusa väggar och golv ger ett fräscht intryck. Den vita inredningen med detaljer i krom och turkos fulländar badrummets upplivande effekt.

Elegant badrum i ljus miljö.
Inred ett luftigt badrum med ljusinsläpp

Badrum med en ljus, luftig interiör i fräscha vita och gröna nyanser

Bygger du nytt eller renoverar och vill ha ett ljusfyllt badrum med upplivande atmosfär? Ett rum med generösa fönster och utgång till uteplatsen ger perfekta förutsättningar för en levande badrumsdesign. Vitmålade tegelväggar skapar den perfekta bakgrunden för att inreda ett badrum med ljusinsläpp. Golvet har en slipad stengrå beläggning som utstrålar en sval naturlighet. Badrummet har delats in i ett funktions- och ett wellness-område som skapar en privat oas för avkoppling. Dess vita badrumsmöblemang skänker badrummet extra rymd. Inredningsdetaljer i ljust blågröna nyanser ger ett rent och fräscht intryck i detta luftiga badrum.

Inred ditt badrum med dagsljus och njut av sensuell vattenglädje

Blandare i vitt kromutförande ur hansgrohe serien PuraVida framhäver den välgörande miljön ett ljust badrum skänker. En duschplats i rummets flyktpunkt erbjuder modern vattenglädje med sin snygga estetik utan duschkar. Den eleganta styrningen koordinerar det flexibla duschsystemet med huvud- och handdusch. Innovativa hansgrohe teknologier sörjer för en bekväm, effektiv vattenreglering.

Stor duschplats i det ljusa badrummet

Ett ljust badrum med vitmålade tegelväggar är den perfekta kulissen för fräsch inredningsdesign och ett sinnligt duschsystem i vitt krom.

Modern dusch med huvud- och handdusch i en ljusfylld miljö.