Bekväma och väldesignade köksprodukter från hansgrohe.
Kök med hansgrohe

Tidlöst snygga blandare, diskbänkar eller diskbänkspaket till köket från hansgrohe

Kök är lika med passion. Köket är platsen där familjen och vännerna samlas, platsen där man lagar mat, kopplar av och firar. Blandare, diskbänkar och diskbänkspaket från hansgrohe är perfekta ingredienser för att skapa en tidlöst elegant miljö med all komfort. De förvandlar köket till hemmets favoritrum. Och arbetet? Det går undan som en dans.

Upptäck våra nyheter inom högkvalitativ köksdesign

Innovativa produkter i minimalistisk design: För de finaste stunderna med vatten

Kökets hjärta slår där vattnet rinner. Därför utvecklar hansgrohe ständigt nya idéer för att ditt arbete med vatten ska vara så njutningsfullt som möjligt. Genomtänkt teknologi och ergonomisk perfektion är produktegenskaper som gör ditt arbete i köket effektivare och roligare. Kombinera användarvänliga köksblandare som du vill med en valfri högkvalitativ diskho och njut av hur lätta de är att använda. Eller låt hansgrohe kombinera det optimala paketet bestående av diskho och blandare. Dessa toppmoderna diskbänkspaket kommer att bli mittpunkten i ditt kök. Deras utvalda material och en omsorgsfulla tillverkning borgar för att du kommer att glädjas åt dem länge.

Blandare som är lika personliga och sofistikerade som din smak

Utforska den moderna köksinredningens värld tillsammans med hansgrohe och låt dig inspireras av de senaste trenderna och nyheterna. Oavsett om du föredrar kök med snygga köksöar eller en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet: många åskådliga exempel hjälper dig välja din personliga stil.

Och hur du omvandlar dina idéer till en funktionell köksdesign kan du se i köksguiden från hansgrohe. En viktig del i planeringen är dina val av diskho och blandare. Du hittar all information om innovativa teknologier för ett effektivt arbete i guiden. Där finns även expertanvisningar om installation och skötsel som beskriver hur du ska göra för att ha lång glädje av ditt kvalitetskök.

  • Nya köksblandare från hansgrohe

    Se de nya innovativa köksblandarna från hansgrohe som inspirerar med sin minimalistiska design.

    Se nyheterna här (PDF, 2.8 MB)