hansgrohe online-verktyg och stilfinnare

De här badrumsidéerna hjälper dig hitta ditt drömbadrum

Ska du renovera eller drömmer du om ett helt nytt badrum? Har du idéer, men skulle uppskatta en professionell stilrådgivning? Då kan du gå igenom möjligheterna här. hansgrohes drömbadrumsguide hjälper dig hitta din badrumsstil. Färger, former, material: I dessa välmatchade stilvärldar är allt i harmoni. Vad passar dig och ditt hem?

drömbadrum: Upptäck här

Önskelista för badrumsinredning

Upptäck mer här: Idéer och stilvärldar för badrummet

Det finns oändligt många sätt att inreda ett badrum: hansgrohe vill gärna hjälpa dig hitta den bästa badrumsinredningen. En som passar i ditt hem. En som betonar din unika personlighet. hansgrohes drömbadrumsguide är ett planeringsverktyg som inspirerar. Och en stilfinnare du kan använda när du planerar.

Ett lekfullt online-verktyg fullt av drömbadrum

Flirtar du med en ljus wellness-retreat med en relaxavdelning där du kan koppla av? Älskar du den skandinaviska stilen som tar in det nordiska landskapets naturlighet i ditt hem? Eller föredrar du minimalistisk elegans – som du nyligen såg i ett hotell? Nej. Egentligen trivs du bäst i en lekfull omgivning som påminner om en orientalisk hamam. Du är i valet och kvalet ...

Dags att lära känna ditt drömbadrum och planera målinriktat

Så här gör du: De båda miljöbilderna du ser här visar var sin stilvärld. Klicka spontant på den bilden du tycker bäst om (”spännande” eller ”minimalistiskt”). Det gör du upprepade gånger. Så begränsar du urvalet för varje klick. Slutligen visar vi dig badrum som vi tror du skulle tycka om. Klicka tills du har hittat ditt drömbadrum.

Blev du förtjust i en dusch eller blandare på bilden? Du hittar information om alla avbildade hansgrohe-produkter vid drömbadrummen. Du kan gilla och spara dem i en önskelista. Med listan och informationen är du perfekt förberedd när du går till VVS-butiken.