Din helt personliga stil i badrummet

FinishPlus-ytor: Det är dags för mer färg i badrummet!

Med FinishPlus-ytor kan du sätta individuell prägel på din wellnessoas - utan tidskrävande renovering. En matt svart kran är ett markant blickfång. En dusch i borstad brons PVD är en elegant höjdpunkt. Välj en termostat i samma finish. När även duschstången, duschslangen eller tillbehören matchar färgen ser badrummet helt nytt ut.

Matt svart: badrumsdesign med stark karaktär

Svarta duschar och blandare i stort badrum med naturliga detaljer.
Låt dig inspireras av designers och arkitekters favoritfärg. De mattsvarta duscharna och blandarna från hansgrohe har en iögonfallande geometri.

Älskar du modern arkitektur och vardagsföremål som är reducerade till det väsentligaste? Då kommer du säkert att älska FinishPlus-färgen matt svart. Den är trendig - men ändå tidlöst vacker. Med mörka blandare, duschar och termostater kan du ge ditt badrum ett mer markant uttryck. Svart färg och geometrisk form: Det är ett designstatement som förstärker den slående stilen. Välj till exempel en linjär Metropol-blandare med raka linjer eller en kantig takdusch som Raindance E.

hansgrohe blandare och tillbehör i matt svart.
Älskar du designfrihet och individuell charm? Låt din kreativitet flöda och skapa ditt drömbadrum! Till exempel i en trendig färg som matt svart.

Svart älskar vitt: Mattsvarta badrumsprodukter i snygga kombinationer

En svart kran och ett ljust tvättställ är ett coolt designteam. Detsamma gäller för den svarta termostaten på det vita badkaret eller det vita duschhuvudet i den kaklade duschen med marmorlook. Du kan också välja svarta och vita kontraster när det gäller badrumstillbehör som duschslang eller stång. hansgrohe erbjuder fler tillbehör i matt svart, till exempel handdukshållare eller tvåldispensrar. En bra idé: att leka med färgade detaljer i rummet. 
 

Matt vit: En frisk fläkt med okonventionell charm

hansgrohe badrumsutrustning i FinishPlus-färgen matt vit.
God morgon, wellnessoas! En blandare eller dusch med matt vit yta utstrålar en vacker enkelhet och blir pricken över i:et i ditt moderna badrum.

Ett tvättställ, ett badkar eller en dusch komplett i FinishPlus-ytan matt vit kan bli din nya favorit. En vit inredning förvandlar badrummet till ett elegant tempel eller en glad lekplats - beroende på hur du arrangerar saker och ting. Ge dig själv fria tyglar och överraska dig själv! hansgrohe erbjuder högkvalitativa handdukstorkar, tvåldispensrar, toalettpappershållare och andra mattvita tillbehör i hög kvalitet.

Vita duschar och kranar i ett exklusivt badrum
Motsatser kommer alltid att vara spännande, tänk bara yin och yang. På bilden syns den vackra och användarvänliga Rainfinity-duschen i mattvitt mot en svartmarmorerad bakgrund.

Mattvita badrumsprodukter i vackra kombinationer 

Du kan iscensätta den mattvita designtrenden på ett elegant, harmoniskt och naturligt sätt - med jordnära färger, pastellfärger, organiska tvättställ och gröna växter. Vitt kan bli lekfullt med godisfärgade handdukar eller färgglada tillbehör. Dessutom kan vitt skapa kontraster. Varför inte placera en blandare med feminina former bakom en karaktäristisk tvättställsskål i svart mineralgjutning? På bilden: Duschfamiljen Rainfinity - ett exklusivt designlandskap i matt vitt.

Borstad svart krom PVD: Höjdpunkter med djup för individualister

Komplett badrum i borstad svart krom. Blandare, duschar och tillbehör finns i färgen.
Metallisk svart design i hela badrummet. Ett elegant blickfång: Showerpipen med två runda duschar. Tillbehör, som hörnhyllor, finns i samma färg.

Välj vad du vill från hansgrohes färgpalett! FinishPlus-färgen borstad svart krom PVD är en av de ytbehandlingar som kommer att få ditt badrum att skina i ny prakt. Den metalliska färgen ger dig oändliga designmöjligheter. Sätt din prägel på tvättstället, badkaret eller duschutrymmet. Det är snyggt när du styr duschen med inbyggda eller utanpåliggande blandare i samma färg.

Tvättställsblandare i borstad svart krom PVD-yta från hansgrohe.
Uttrycksfull och harmonisk: hansgrohe Talis tvättställsblandare i borstad svart krom PVD, flankerad av tillbehör i samma färg från AddStoris-serien.

Svarta badrumsprodukter i glänsande kombinationer

Våra metallicnyanser har ett mystiskt skimmer och ger karaktär åt ditt badrum. Blandare, duschar, termostater och tillbehör i borstad svart krom PVD sätter accenter i en mörk eller ljus badrumsmiljö. Med denna finish visar du en utsökt känsla för stil och ger ditt badrum en modern signatur. Obehandlat stål kan vara en stark designpartner. Du kan också kombinera dina highlights med vägg- och golvbeläggningar i ”industriell stil” utan övergångar. Och varför inte måla väggen i petrolblått eller limegrönt? 

Borstad brons PVD: Harmoni med skimrande nyanser

hansgrohe lösning vid badkaret i färgen borstad brons PVD.
Denna metalliska design inbjuder dig att leka med individuella färger. Blandare i borstad brons PVD ser alltid bra ut, oavsett om de placeras framför en diskret marmorvägg eller ovanpå en strukturerad träskiva.

Den som gillar hållbar design med en subtil touch kommer att älska FinishPlus-färgen borstad brons PVD. Denna metalliska ton visar att du har förmågan att iscensätta ett rum. Ett hem ska ju inte bara vara en trygg plats för ditt liv, utan också en plats med ett eget estetiskt uttryck. Du kommer att njuta av den fräscha utstrålning som borstad brons PVD ger ditt privata spabad varje dag. Inredning i denna färg skapar en mycket speciell atmosfär i badrummet.

Komplett badrum med produkter i borstad brons PVD från hansgrohe.
Skapa en naturlig, elegant atmosfär med höjdpunkter i borstad brons PVD. Bronsfärgade tillbehör, lampor och speglar förstärker den organiska looken ytterligare.

Bronsfärgade badrumsprodukter i vackra kombinationer

Vill du att din Showerpipe ska vara en höjdpunkt mot en texturerad mörk tapet? Om du vill att ditt badrum ska ge ett harmoniskt helhetsintryck, välj en kran i borstad brons PVD som motvikt, t.ex. Talis E. Oavsett om det är en tvålkorg, handdukshållare eller tandborstmugg: hansgrohe erbjuder dig högkvalitativa tillbehör i samma färg.
 

Polerad guld-optik: Ge din badrumsinredning en glamourös touch

Guldfärgad tvättställsblandare från hansgrohe-serien Metropol.
På detta tvättställ är en Metropol-kran inramad av en svartmålad vägg och en bänkskiva i marmor. Tillbehör: hansgrohe AddStoris i samma utförande.

Tycker du om när din personlighet återspeglas i ditt hem? En lysande idé! Förgyll ditt tvättställsområde med en individuell touch. En metalliskt ton som får badrumsatmosfären att gnistra elegant, är FinishPlus-färgen polerad guld-optik. I guld blir en Metropol-blandare ett elegant smycke. Guldfärgade tillbehör ger en extra glamourfaktor.

hansgrohe drömbadrum med guldfärgade armaturer och tillbehör.
En inredning med guldfärgade armaturer, duschar och dekorativa element utstrålar en aura av mystik och är som gjord för individualister som älskar stilfull elegans.

Matchande badrumsprodukter i en glänsande guldfinish

Tycker du att metalliskt guld är så vackert att du inte kan få nog av det? Låt det då sätta sin prägel på hela ditt badrum! I vårt inredningskoncept pryder den exklusiva ytan ett Raindance duschsystem som gör duschningen lika lyxig som den ser ut. Metropol-blandarna vid badkaret ser också bellissimo ut, som på ett Grand Hotel i Italien. Se ditt gyllene drömbadrum här!