Man tests hansgrohe shower.
Upplev hansgrohe live

Upplev och testa våra duschar och blandare på din egen kropp

Man har lust att titta på vackra saker. Att ta reda på hur de fungerar. Märka hur de känns. Du kommer att upptäcka att detta också gäller produkter från hansgrohe. Här kan du se och prova våra blandare och duschar i verkligheten. Kanske det slutar med att du blir förälskad i en produkt och vill ha den hemma. I så fall hittar du en återförsäljare i sökningen nederst på sidan.

Var kan jag prova produkterna?

På semester och resa: Är du på semester i Schwarzwald eller åker du förbi på vägen till Schweiz, Italien eller Frankrike? Vi blir glada att få träffa dig på hansgrohe Aquademie i Schiltach. Här kan du se och känna på ett stort utbud av produkter. Och i hansgrohe Showerworld kan du själv testa alla duschar på din egen kropp.

Familjer och barn: I Europas största nöjespark, Europa-Park i Rust vid Freiburg, hittar du våra produkter i hansgrohe "Kinderwasserwelt" för barn. Bland berg-och-dal-banor och klätterställningar får de minsta upptäcka hansgrohes duschar. På det viset lär de sig tidigt om miljövänlig, ansvarsfull användning av vatten.

Ska du bygga nytt eller renovera?: Hitta en utställning eller butik i din närhet via sökfunktionen "Hitta en återförsäljare". På många platser finns våra produkter utställda och duktigt fackfolk står till ditt förfogande för att ge dig råd.

Avkopplande stunder med hansgrohe

BORA-hansgrohe cykelteam vid ett landsvägslopp.
Premiummärket hansgrohe är officiell titelsponsor för cykelstallet BORA-hansgrohe.

Gör som toppidrottarna från det förstklassiga cykellaget BORA-hansgrohe: Med den friskhets-kick som en hansgrohe-dusch ger är du redo för nästa utmaning och för att koppla av efter en ansträngande bedrift. Upplev denna kombination av motivation och belöning på ditt badrum – och känn dig som en världsmästare under duschen. Läs mer om vårt cykellag BORA-hansgrohe.