Man tests hansgrohe shower.
Upplev hansgrohe live

Upplev och testa våra duschar och blandare på din egen kropp

Man har lust att se på vackra saker. Att ta reda på hur de fungerar. Märka hur de känns. Du kommer att upptäcka att detta också gäller produkter från hansgrohe. Här kan du se och prova våra blandare och duschar i verkligheten. Kanske det slutar med att du blir förälskad i en produkt och vill ha det hemma. I så fall finner du en förhandlare i sökningen nederst på sidan.

Var kan jeg prova produkterna?

På semester och resa: Är du på semester i Schwarzwald eller kommer du förbi på väg till Schweiz, Italien eller Frankrike? Vi blir glada för att se dig i hansgrohe Aquademie i Schiltach. Här kan du se og röra ett stort val av produkter. Och i hansgrohe Showerworld kan du själv testa alla duschar på egen kropp.

Familjer och barn: I Europas största nöjespark, Europa-Park i Rust vid Freiburg, finner du våra produkter i hansgrohe "Kinderwasserwelt" för barn. Bland berg-och-dal-banor ock klätterstativ upptäcker de minsta redan hansgrohes duschar. På det videt lär de tidigt om miljövänlig, ansvarsfull användning av vatten.

Skall du bygga nytt, putsa upp, renovera?: Finn en utställning eller butik i din närhet  med vår förhandlarsökning. På många platser är våra produkter utställda och duktigt fackfolk står klara till att ge råd.
Peter Sagan från BORA-hansgrohe under en hansgrohe regndusch.
Tredubbla världsmästaren i landsvägslopp Peter Sagan avnjuter en friskhets-kick med en Raindance Select S 120 hånddusch från hansgrohe: Motivation före loppet, belöning efter.

Shower like a world champion

Gör som toppidrottarna från det förstklassiga cykellaget BORA-hansgrohe: Med den friskhets-kick som en hansgrohe-dusch ger är du klar till nästa utmaning och till att slappna av efter en ansträngande bedrift. Upplev denna duett av motivation och belöning på ditt badrum – och känn dig som en världsmästare under duschen. Läs mer om vårt cykellag BORA-hansgrohe.