Schiltach, där Hansgrohe har sin bas.
Företagets värderingar

Kvalitet du kan räkna med

Du märker hur hög kvalitet våra produkter håller när du tvättar händerna eller tar en dusch. Men vem står bakom produkterna? Vad är det som driver hansgrohe, vilken är företagets samhällsbetydelse och vad tar det ansvar för? Kika in genom nyckelhålet hos företaget från Schwarzwald, vars produkter finns över hela världen. Läs om vad som utmärker oss. Och om vad vi tycker är viktigt.

Du kan lita på den beprövade varumärkeskvaliteten från hansgrohe. Dina fördelar: förstklassiga produkter, utmärkt design, hållbar produktion och enastående service. Det vill vi sätta ljuset på och berätta mer om nedan:

  • Under Kvalitet kan du se vad vi på hansgrohe menar med ”hantverk”. 
  • Design gör stor skillnad: Phoenix Design har präglat varumärket hansgrohes profil i över 30 år. Ta reda på mer om den internationellt erkända designstudion. Och upptäck ett urval av de designutmärkelser som bekräftar att Hansgrohe Group står för hög kvalitet och ledande design. 
  • Under Tradition & innovation får du en inblick i företagets historia. Visste du att det var Hans Grohe som uppfann duschstången? Än idag återspeglas uppfinningsrikedomen i otaliga patent och spännande framtidsteknologier. 
  • Hansgrohe Group arbetar hållbart och agerar ansvarsfullt. Under Ansvar kan du läsa om vilka andra goda skäl det finns som talar för att köpa en hansgrohe-produkt.