Vänner i köket. Matlagning är socialt och kräver de rätta verktygen.
Nya köksprodukter

Nyheter från hansgrohe: gör köksarbetet enklare

Ta en titt på ditt framtida drömkök: hansgrohes senaste produkter underlättar arbetet vid diskbänken. Allt från eleganta diskbänkar till revolutionerande användarkoncept eller perfekt avstämda diskbänkspaket som kommer att fungera underbart i din köksplanering. Vi erbjuder funktionella och tidlöst eleganta produkter av bästa kvalitet.

Innovativa kökshjälpredor i toppform

Köket är mittpunkten i ditt hem. Platsen där krav på komfort och design möter behovet av effektiva arbetsförlopp. Och för att du ska kunna njuta obehindrat av nya matlagningstrender är det viktigt att arbetet går smidigt. Tack vare det perfekta samspelet mellan funktion & estetik får du en helt ny upplevelse med dessa produkt-höjdpunkter från hansgrohe. Lär dig mer om innovativa diskbänkar, blandare och våra helt nya diskbänkspaket som kommer att revolutionera ditt arbete i köket. Och ta gärna en titt på våra kökstillbehör: små detaljer optimerar nämligen också ditt arbetsflöde.

Zesis M33: Minimalistisk design till moderna kök

Letar du efter en ny köksblandare som både är funktionell och trendig? Då är den nya hansgrohe Zesis M33-serien precis rätt för dig. Med en minimalistisk design som passar moderna kök och enkel att använda. Kort och gott: Det bästa av två världar till ett attraktivt pris. Upptäck Zesis.

Upptäck några av våra köksprodukter