hansgrohe ComfortZone u tri različite inačice.
Förutseende hela vägen

Hållbart produktivt med engagemang och ansvar

Den som köper en dusch eller blandare från hansgrohe kan vara säker på att den är både snygg och kommer att hålla länge. Men den är så mycket mer: Hansgrohe-gruppen lämnar inget åt slumpen från den första idén fram till förpackningen. Produktionen är resurssnål och på arbetsplatserna står människan i centrum. Och företagspolicyn? Framsynt och juste.

Hansgrohe-gruppen: hållbar framgång – även för dig

A comparison of the Raindance and Crometta ranges.

Varumärket hansgrohe kommer från ett företag som har hållbarhet inskrivet i sina statuter. Att tänka långsiktigt och agera ansvarsfullt: det är stödpelarna Hansgrohe-gruppens internationella framgång lutar sig mot. Konkret:

  • Ansvarsfullt företagande
    Hansgrohe tänker och agerar hållbart där företaget har sin verksamhet. Det gäller alla produktionsprocesser, men även att vi tar hand om våra medarbetare och miljön med omsorg.
  • Företagets ledning
    Hos Hansgrohe står enastående resultat högst på agendan. Från bas till topp arbetar alla för en framgångsrik treklang som består av lönsamhet, miljö och samhälle.
  • Samhällsengagemang
    Hansgrohe är inte bara intresserat av sin affärsverksamhet. Företaget är mycket engagerat i samhällsprojekt och ekologiska projekt.

Vad har du som kund för fördelar av det?

Din badrums- eller köksprodukt från hansgrohe har tillverkats miljövänligt och socialt ansvarsfullt. Hemma hos dig kommer den att fungera pålitligt och så ekonomiskt som möjligt. Den är av hög kvalitet och kommer att hålla länge. En bra känsla.