Badrumsguide för huvuddusch och Co.
Välinformerad och uppbackad

Service av varumärkeskvalitet

Vi på hansgrohe vill att du ska kunna vara välinformerad. Här hittar du matnyttig information om våra produkter, bland annat om rengöring och garanti. Och underhållande läsning: Våra broschyrer och appar har information om vårt stora produktutbud – även interaktivt. I hansgrohe Showroom och på olika mässor kan du uppleva allting live: testa och känn efter själv. Njut av upplevelsen!

hansgrohe vid din sida

Vi finns här för dig: Hos hansgrohe får du personlig hjälp av utbildad fackpersonal som tar hand om ditt ärende – vare sig du har frågor om en produkt eller behöver ingående information. Vi har även VVS-experter som kan hjälpa dig med komplexa tekniska problem. Kontaktpersonerna är erfarna badrumsproffs inom applikationsteknik som har bästa kunskap om våra kvalitetsprodukter. Ta kontakt med oss!

Vi lämnar dig inte ensam på vägen mot ditt wellness-badrum

Upplev hansgrohe live: dra nytta av all inspiration och alla fakta vi erbjuder och testa dina favoritprodukter bekvämt hos hansgrohe i Schwarzwald. Och glöm inte att besöka fackhandelns utställningar, där du ser prov på bästa hansgrohe-kvalitet. 

Men du kan även fördjupa dig i hansgrohes produktvärld i lugn och ro genom att läsa våra kataloger och broschyrer. Har du frågor om garanti? Du hittar all information om hansgrohe tillverkargaranti på vår webbplats. Kanske kommer du att gilla våra appar och mobila tjänster som vi presenterar utförligt här. 

Vi träffar dig väldigt gärna på någon av mässorna, där hansgrohe och företagets kontaktpersoner finns representerade – kanske nära dig inom kort.

Eller letar du efter en specifik detalj om någon av våra produkter, en måttangivelse eller installeringsinformation? Då är reservdelskatalogen en riktig guldgruva.

Vill du veta ännu mer? Det är inte alls omöjligt att svaret redan finns i tjänsten FAQ, listan med vanliga frågor (Frequently Asked Questions).