hansgrohe designblandare ritas.
Internationell prisvinnare

Utmärkt design för badrum och kök

Produkter från kvalitetsmärket hansgrohe är tidlösa, vackra och ytterst funktionella. Detta bekräftas av oräkneliga designpris och kvalitetsutmärkelser. Alla utmärkelser Hansgrohe-gruppen tilldelas av internationella expertjuryer år efter år gör företaget till ett av VVS-branschens ledande designmärken. Bakom denna framgångssaga står vårt långa samarbete med Phoenix Design.

hansgrohe är synonymt med hedrad design

hansgrohe ställer dina behov i fokus under produktutvecklingen. Våra kunders önskan om ännu större duschnöje och badglädje, eller större komfort i köket driver oss till att anstränga oss mer. Därför är blandarnas och duscharnas design inte ett självändamål hos hansgrohe. Vi vet att framstående design håller längre än tidens korta modetrender så våra produkter är en säker investering för våra kunder. Oavsett om du föredrar modernt, klassiskt eller avantgarde: Vi har de perfekta produkterna för var stil.

Med hansgrohe är design inte bara en fråga om smak. Det är en attityd.

Jakten på den mest intelligenta lösningen är vår första prioritering. När allt kommer omkring måste ju design och funktion gå hand i hand. Det är det enda sättet att skapa produkter av enastående kvalitet som lockar användare och omdefinierar estetiska standarder. Vi arbetar konstant på nya innovationer tillsammans med det prisbelönta teamet från Phoenix Design.

hansgrohes partner när det gäller design: Phoenix Design

Phoenix Design har präglat hansgrohes profil i över 30 år. Kreatörerna från Stuttgart formger exklusivt hela dusch- och blandarsortimentet för kvalitetsmärket från Schwarzwald. Phoenix Design har designat alla de viktigaste produkterna för varumärket hansgrohe i flera decennier. Produkter som har en lång teknisk och visuell livslängd, är hållbara och kan tillverkas effektivt.

Hansgrohe-gruppen är design- och innovationsledande inom badrumssektorn

Designprocess på Hansgrohe

Hansgrohe Group har vunnit mer än 600 priser i 50 internationella designtävlingar. En av dem är iF DESIGN AWARD, ett världsberömt forum för enastående design. År 2021 gick detta eftertraktade pris till inte mindre än 17 badrumsprodukter och linjer från premium-varumärket hansgrohe. iF GOLD AWARD är det främsta designpriset som delas ut av International Forum Design. År 2020 gick priset till det innovativa duschsystemet RainTunes.

Belönad av oberoende juryer

Bläddra bland ett urval av våra internationella Design Awards.