Hansgrohe Groups huvudkontor i Schiltach, Tyskland
En global aktör presenterar sig

Hansgrohe Group i siffror och fakta

Hansgrohe Group med säte i tyska Schiltach är en global aktör inom badrums- och köksbranschen med sina två varumärken hansgrohe och AXOR. Här kan du läsa mer om företaget och dess värderingar.

Framtid kräver dåtid

Hansgrohe Group är ett ledande företag inom innovation, design och kvalitet som verkar i badrums- och köksbranschen. Utöver högkvalitetsmärket hansgrohe, vars webbplats du just besöker, ingår även AXOR – designmärket för lyxiga badrum och kök – i företaget Hansgrohe.

Företaget, som grundades i Schwarzwald 1901, ger vatten form och funktion med sina blandare, duschar och duschsystem. Företaget har tagit fram unika uppfinningar som:

  • Den första handduschen med olika stråltyper.
  • Den första utdragbara köksblandaren.
  • Och den första duschstången.

Dessa uppfinningar präglar företagets historia.

Hansgrohe Group står för kvalitetsprodukter som håller länge och för ansvar gentemot människor och miljö. Den hållbara tillverkningen av resursbesparande produkter är internationellt förankrad i företagets verksamhet. 

Om du vill veta mer om företaget har vi samlat några länkar nedan så att du kan läsa mer. Länkarna leder direkt till Hansgrohe Groups webbplats, där du hittar all viktig och intressant information.

Framgångsfaktor: våra anställda

De som arbetar på Hansgrohe brinner för att tänka utanför boxen. De älskar att omge sig med vackert formgivna, välfungerande kvalitetsprodukter. De briljerar med enastående kompetens inom sina specialistområden. En kompetens som de använder varje dag, även kring allt som rör elementet vatten. De är nyckeln till Hansgrohe Groups varaktiga framgång.