2-Spray Select sparar både tid och pengar

Köksblandarnas allkonstnärer

Styr upp vattenregleringen och njut av ett smidigt arbetsflöde. Du kan stänga av vattnet, sätta på det igen eller byta stråltyp med bara en hand och ha den andra fri. Serierna M71 och M51 har fått en funktionell uppgradering och förenar nu två funktioner i ett duschhuvud: Select-knapp och strålbyte. Det underlättar arbetet vid diskbänken samtidigt som du använder vattnet effektivt och resurssnålt.

Följsam vatten-regi vid diskbänken och mer glädje i köket

hansgrohe blandare med strålbyte och Select-knapp.
Diskbänksblandaren M51 med 2-Spray Select styr funktionerna med bara en hand: vattnet stängs av och sätts på igen med Select, strålen byts med den främre knappen.

Funktionen 2-Spray Select snabbar upp processerna vid diskbänken och förbättrar arbetsresultatet. Det krävs bara en hand för att byta från laminarstrålen till den optimerade duschstrålen som träffar grönsaker eller kastruller mjukare och över en större yta. En specialanpassad insats i pipet reducerar vattenstänk under arbetet så att vattnet känns som en smekning mot handen. Den håller arbetsplatsen ren, men du kan ändå njuta av full effekt vid diskbänken. 


Dessa nya allt i ett-diskbänksblandare med två stråltyper är dessutom resurssnåla. Duschstrålen förbrukar i genomsnitt bara 3,5 l/min med bibehållen effekt. Det innebär att vi använder vår viktigaste livsförnödenhet, vattnet, mera medvetet och du sänker dina kostnader.

Njut av större flexibilitet med vår sBox

Den smarta hansgrohe sBoxen förvandlar diskbänksblandaren med strålbyte till en köksreda du inte vill vara utan. Den innovativa slangdragningen sörjer för smidiga arbetsprocesser och högsta flexibilitet: Slangen kan lätt dras ut 50 eller 76 cm och åker tillbaka bekvämt och säkert när den inte behövs. Det ger dig en märkbart större arbetsradie. Och när duschhuvudet inte används sitter det exakt fixerat mitt i röret tack vare MagFit-magnethållaren.