Funktionell uppdatering utan krimskrams

Grönsakssköljning med Zesis M33.
Attraktivt pris-/prestandaförhållande

Zesis M33: minimalistisk design till alla moderna kök

Letar du efter rätt köksblandare, oavsett om du ska renovera eller bara vill piffa upp köket med en läcker, trendig inredning? Då har du kommit rätt! Med den nya serien Zesis M33 från hansgrohe får du en minimalistisk design med lättanvända funktioner som sömlöst passar in i ditt kök. Kort sagt: det bästa av två världar, kvickt installerad och till ett attraktivt pris.

Zesis M33 i matt svart med en granitdiskho.
Den tidlöst moderna köksblandaren Zesis M33 ger alla kök ett lyft. I trendigt matt svart bildar den en perfekt duo med en granitdiskho.

Blandaren som gör valet lätt

Med Zesis M33 blir beslutet lätt att fatta. Köksblandaren har reducerats till det absolut nödvändigaste och imponerar direkt i både form och funktion. Upptäck denna renskalat vackra köksblandare i två höjder och med två olika stråltyper, som är lätt att använda till en mängd olika arbeten vid diskbänken.

Den smäckra blandaren Zesis M33 2jet i hansgrohe märkeskvalitet har en utdragbar dusch med två stråltyper (laminar- och duschstråle) och finns i ComfortZone-höjderna 150 och 160. Det är fantastiskt enkelt att växla mellan stråltyperna med hjälp av omställaren på pipen. Eller så väljer du Zesis M33 1jet med normalstråle i ComfortZone-höjden 150.  

Alla utföranden i denna blandarserie finns i tre snygga ytor: matt svart, krom och rostfri stålfinish. Använd kranen för att framhäva din favoritstil i köket eller som ett alldeles speciellt blickfång. Du kommer att bli förvånad över vilken skillnad den attraktiva, minimalistiska blandaren gör i ditt kök. Kombinera den trendiga mattsvarta ytan harmoniskt med exempelvis en diskho i granit.

sBox lite monterad i köksbänken.
sBox lite har en lina i duschslangen som ser till att den utdragbara duschen dras ut och åker tillbaka säkert och smidigt.

Högre komfort med en utdragbar dusch

Den smarta slangdragningen sBox lite finns tillgänglig för vissa Zesis M33. Upplev hur flexibelt vattenflödet fungerar med den utdragbara duschen som fungerar mycket smidigt tack vare en genialisk returmekanism. Något som verkligen snabbar upp arbetet vid diskbänken. sBox lite förhindrar att slangen fastnar eller vrids i köksbänkens skåp. Den finns även i utföranden med slangvikt.