Modern handdusch – lekande lätt att använda.
Blandare, duschar och andra produkter till ett modernt badrum

Enastående förening av form och funktion: badrumsprodukter från märket hansgrohe

Badrummet är inte bara ett rum där du tvättar dig – det är en boyta med wellness-faktor. Duschplatserna blir allt större och nya material, exempelvis glas, ger badrummet en ny, modern karaktär. Produkter från hansgrohe gör ditt badrum bekvämare. Fördjupa dig i hansgrohes badrumsvärld och upptäck uttrycksfulla stilar, innovativ design och användbara funktioner.

hansgrohe-nyheter till badrummet

Upptäck våra nyheter inom högkvalitativ badrumsdesign

Individuell badrumsdesign med duschar, blandare och termostater från hansgrohe

När du ska inreda ett nytt hem eller göra en högklassig renovering spelar badrummets inredning en avgörande roll. En modern badrumsplanering handlar inte bara om funktionalitet. Utöver innovativ teknologi för en ansvarsfull vattenglädje står även ergonomisk komfort och estetisk njutning i fokus. Titta igenom vårt omfattande sortiment och hitta favoritprodukten till din personliga wellness-oas. Från ”A” som i arbetsbänk till ”Ö” som i överdrag: Med alla former, material och funktioner som finns tillgängliga är det inte svårt att skapa ett badrum med personlig karaktär.

Inspiration och tips för hur du förverkligar personliga badrumskoncept

Modern badrumsdesign kräver en genomtänkt planering. Mängden detaljer värda att fundera över påverkar inredningskonceptet och väntar på ditt beslut. hansgrohe har många års erfarenhet av att tillverka badrumsblandare och vi är en pålitlig partner i allt som rör badrumsdesign. Medan du är i beslutsfasen hjälper hansgrohe till med information om trender och nyheter för det moderna badrummet. Fördjupa dig i drömbadrummens värld och ta en titt på hansgrohes stilvärldar.

När du har skissat på badrummets funktionella och estetiska ramar hittar du många användbara tips på hur du förverkligar dem i Badrumsguiden från hansgrohe. Där fokuseras i första hand på hur du går till väga under badrumsplanering, installation, skötsel och underhåll.