Tre innovativa stråltyper i köket

Aquno Select M81: fulländad för lekande lätta arbetsflöden

Exklusiva Aquno Select M81 startar ett nytt kapitel i köket: Blandarserien imponerar med den mest effektiva vattenanvändning du någonsin upplevt i hansgrohes köksutbud. Njut av ett optimalt arbetsflöde vid diskbänken och vetskapen om att du använder vattnet på ett hållbart sätt. En ny arketyp i köket som definieras av bästa funktioner och design.
 

Låt också grönsakerna känna duschglädje: duscheffektivitet i köket

Multitalangen köksblandare Aquno Select M81.
Aquno Select M81 är ännu mångsidigare tack vare den platta stråltypen samtidigt som den ser sensationell ut.

Den här skonsamma duschen är något dina grönsaker drömmer om: Aquno Select M81 har en platt stråle som inte skadar frukt och grönsaker, men det är inte allt: Tillsammans med hansgrohes multifunktionssil får din ömtåliga frukt en effektiv dusch. Mikrofina, separata strålar träffar livsmedlen i en plan vinkel och sköljer dem rena och fina. Den breda SatinFlow-strålen hushållar med resurserna tack vare en optimerad flödesmängd och minimerar dessutom stänk. Det ombesörjs inte minst av SatinFlow-strålens smarta placering vid blandarens bas nära diskhon.

Oavsett vad du ska göra vid diskbänken: Den platta strålen ger dig ännu ett alternativ till den klara laminarstrålen och den voluminösa duschstrålen. Med Aquno Select M81 byter du intuitivt stråltyp vid din hansgrohe diskbänk. Med dessa tre valmöjligheter blir vår mångbegåvade blandare din alltiallo när du arbetar vid diskbänken, och föreningen av platt och rundat formspråk gör vårt flaggskepp till kökets nya arketyp.

Bästa designkvalitet möter hållbarhet

Aquno Select M81 förenar exceptionell design med hållbar kvalitet: Den unika, platta strålen är inte bara mjuk; med en optimerad flödesmängd på 4 l/min är den också extremt effektiv. Den är lika effektiv oavsett vad du använder den till – för att skölja livsmedel, diska en bakplåt eller bara tvätta händerna.

Multitasking vid diskbänken: Du väljer själv

Aquno Select M81 med utlopp i rund båge 

Det slående utloppets runda båge är framträdande i köksmiljön och betonar formspelet mellan rektangulära och runda linjer. Den utdragbar duschen kan ställas om på olika stråltyper för en effektiv vattenanvändning. Byt enkelt mellan laminar- och duschstråle med den spärrbara knappen. Tack vare basmodulens Select-funktion byter du enkelt till den platta, mjuka grönsaksduschen med ett knapptryck. Den monolitiska designen har också ett handtag på sidan som öppnar och stänger kranen och reglerar vattentemperaturen. 

Utdragsfunktionen med två stråltyper ger dig flexibilitet under arbetet, oavsett om du ska diska kastruller i diskhon eller fylla vatten i en vas på diskbänken. Tillsammans med vår sBox är det lätt att dra ut slangen som åker tillbaka under diskbänken när du inte behöver den längre. Det höga, runda utloppets radie kan ställas in så att det inte kan svängas ut för långt utanför området kring diskhon. 
Köksblandare i ett designkök med rena linjer.
Köksblandarserien Aquno M81 är den perfekta partnern i coola designkök med rätlinjigt formspråk.

Aquno Select M81 med L-utlopp

Köksblandaren med L-format utlopp för en linjär look. Med ett vinklat utloppsrör som betonar det exakta, rätlinjiga formspråket. Ett formspråk som är perfekt anpassat till inredningar med väggskåp. Aquno Select M81 i L-design har en utdragsfunktion med laminarstråle.

Även detta utförande låter dig dra nytta av ett enkelt byte till den platta SatinFlow-strålen och möjlighet att installera en sBox för mer komfort och större arbetsradie, tack vare den upp till 76 cm långa slangen som förvaras säkert under diskbänken efter användningen.
 


Inred ditt exklusiva kök med designobjekt

Ett designkök får liv av harmoniskt samstämda objekt. Det gäller i synnerhet om du strävar efter en djärv look. Aquno Select M81 ger dig möjlighet att välja mellan tre exklusiva ytbehandlingar: elegant finish i rostfritt stål, matt svart eller blänkande krom.

Vilken diskbänk är bäst till Aquno Select M81? 

Den exklusiva, nyskapande köksblandaren Aquno Select M81 kommer bäst till sin rätt vid stora, generösa diskbänkar. Om du vill kombinera kranen med en diskbänk med dubbla hoar bör du först undersöka alternativen noggrant, eftersom väggen mellan hoarna kan vara i vägen för SatinFlow-strålen. Dessutom kan vissa diskbänkar ha förborrade monteringshål för köksblandaren.

Oavsett vilket utförande av denna spännande, nya serie du beslutar dig för: Aquno Select M81 är fulländad för ett lekande lätt arbetsflöde.

Upplev vatten på ett helt nytt sätt