hansgrohe vattenstrålar

Välj bland olika stråltyper – låt humöret avgöra

Den som en gång känt den sinnliga njutningen av att duscha med hansgrohes stråltyper kommer aldrig mer att nöja sig med mindre. Vi utvecklar och förbättrar stråltyperna i vårt eget strållaboratorium så att de ska passa dina behov. Det finns över tolv stråltyper som uppfyller alla dina önskemål vare sig det gäller din dagliga kroppsvård, ren avkoppling eller en upplivningskick.

Einhand-Küchenmischer am Spülbecken.
Handduschen Raindance Select S 120 med sina tre stråltyper RainAir, Rain och Whirl skapar omväxling i vardagen.

En passande stråltyp för all slags duschar

Praktiska test har visat att det finns tre olika duschtyper: Den njutande som gärna låter sig skämmas bort. Den effektiva som gärna vill aktivera alla sinnen direkt. Den fokuserade som föredrar målinriktad avkoppling.

Eftersom vi på hansgrohe vill göra det möjligt för alla i familjen att kunna duscha på sitt eget sätt har vi förenat stråltyper som passar alla tre duschtyperna i en produkt: Handduschen Raindance Select S 120 ger dig möjlighet att byta mellan stråltyperna RainAir, Rain och Whirl. Beroende på vad du känner för kan du kan välja mellan om du vill koppla av, vakna till liv eller få en massage – allt bekvämt med ett knapptryck.

Se varför så många tycker om Raindance Select S 120:

Vilken stråltyp väljer du att skämma bort dig med?

Du kan välja mellan vatten i en mängd olika former så att du kan skämma bort dig med just din favorittyp. Upptäck vilka hansgrohe stråltyper du kan använda för att låta vardagen rinna av dig:

  1. RainAir: Ett avkopplande duschregn vars droppar fylls med luft i duschhuvudet. Det gör att vattnet känns extra mjukt när det pärlar över kroppen och sveper in dig i en ljuvlig känsla av välbehag. Stråltypen känns som ett smekande sommarregn och är som gjord för livsnjutare.
  2. Rain: En kraftig regnstråle som ger hela kroppen en uppiggande kick. Vattnets angenäma flöde är perfekt för att skölja schampo ur håret. Denna stråltyp är helt rätt för dig som vill kickstarta dagen eller tanka lite energi.
  3. Whirl: En virvlande massagestråle som tvättar bort dagens ansträngningar. Den är särskilt bra på att lösa upp spänningar i nacke och axlar. Den cirkulerande spiralformade strålen vandrar över huden som en massörs fingrar. Det är det perfekta valet för att stressa av eller unna sig en smula wellness efter ett idrottspass.

Andra hansgrohe stråltyper du kan välja bland är RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix och SoftRain. Mer om detta finns i bildgalleriet.

Här är en översikt av hansgrohe stråltyper – låt dig inspireras av ljuvligaste och bästa vatten-performance

Många olika stråltyper som skapar omväxling i vardagen

Många av hansgrohe-produkterna kombinerar en eller flera stråltyper i handduschen, huvudduschen eller sidoduschen. Det innebär att du kan njuta av vatten i flera olika former under ett och samma tillfälle, njuta av en avslappnande dusch med lätta droppar eller ställa in en stråle som får dig att vakna.

Det unika med hansgrohe stråltyper: De är utrustade med teknologier som EcoSmart eller AirPower. Med EcoSmart sänks vattenförbrukningen påtagligt samtidigt som duschupplevelsen är nästan densamma. Om du väljer AirPower blandas luft i vattnet – det skapar fylligare, mjukare vattendroppar. Och dina vatten- och elkostnader minskar.

Vare sig du vill liva upp sinnet med IntenseRain, använda den koncentrerade Monostrålen för att lösa upp spänningar på ett särskilt ställe eller låta vardagsstressen rinna av dig med RainFlow: Varje stråltyp från hansgrohe är ett litet vattenmirakel som använder den värdefulla naturresursen för att skänka välbefinnande. Och gör duschstunden till ditt favoritnöje.