Den nya omfamnande duschupplevelsen

Lent, mjukt och tyst: det nya, sköna sättet att duscha

Älskar du att dra dig tillbaka och bara mysa i hemmets lugna vrå? Då gillar du säkert tanken på att ha ett eget spa hemma. Med den nya stråltypen PowderRain från hansgrohe omsluts du av tusentals mikrofina droppar. Den skapar en fristad där allt är mjukt och tyst, så du kan drömma dig bort från vardagen och koppla av.

Huvuddusch med stråltypen PowderRain.
Ny och unik: PowderRain-strålen från hansgrohe. När du duschar sveper mikrofina droppar in kroppen i en kokong av vatten.

PowderRain: Avslappnande len tack vare mikrofina droppar

Nio av tio konsumenter tycker enligt en studie* att hansgrohe PowderRain ger "den bästa duschupplevelsen någonsin". Det är inte förvånande: Våra nya mikrodroppar känns ljuvliga mot huden. De visar på angenämaste sätt vad vatten kan göra när det rinner genom duschar från hansgrohe. Den fina strålen ger dig inte bara en unik duschupplevelse. Vattenflödet är dessutom så genomtänkt att det nästan inte stänker alls när du duschar.

En omfamnande och viskande tyst duschupplevelse

Denna kokong av vatten har utvecklats för att ge dig skön egentid. Så att du känner dig omsluten och trygg, och tiden i duschen blir din egen wellness-stund. Den lena strålen ger en superskön vattenkänsla över hela huden. Tusentals mikrodroppar skänker ett sensuellt duschnöje. Som om du står i ett silkesmjukt regn i en tropisk skog. Vattnet som fördelas i duschhuvudet är extra tyst när det rinner ur munstyckena. Experterna i hansgrohes ljudlaboratorium har lyckats reducera ljudet från duschen till en viskning. Så att du kan koppla bort allt när du tar din dagliga dusch.

Minidroppar, maxieffekt och lite stänk

PowderRain är mjuk OCH effektiv. Mängder av droppar sköljer bort all duschtvål och allt schampo. Dessutom stänker vår nya mikrostråle mycket lite. För dig betyder detta färre kalkfläckar = mindre städning. Det är något som uppskattas i alla badrum. I synnerhet om duschen är öppen, som är så trendigt just nu.

Stort intresse för en uppgradering, men ett litet badrum?

Vill du ha PowderRain men har ett minibadrum? Goda nyheter: Det tar inte mycket utrymme att ge dig själv den här helt nya duschupplevelsen. Pulsify’s duschar utnyttjar utrymmet i din dusch på bästa sätt. 

PowderRain till alla med den nya duschfamiljen Pulsify

Pulsify-duscharna förvandlar vatten till en oas av oräkneliga silkeslena mikrodroppar, i PowderRain-stråltyper med varierande intensitet, så du antingen kan känna dig otroligt uppfräschad eller helt avslappnad. Vad du än vill, när som helst på dygnet oavsett sinnesstämning. 

Pulsify passar i alla duschutrymmen

Vill du ta din komfort och vattenupplevelse till nästa nivå? Installera en Pulsify showerpipe - ett energigivande nöje med både huvud- och handdusch.
*1500 konsumenter testade i december 2018 hansgrohe PowderRain vid Trnd.