Raindance Select S med PowderRain

Lent, mjukt och tyst: det nya, sköna sättet att duscha

Är du också en som älskar ”cocooning”, att bara mysa i hemmets lugna vrå? Då är du säkert förtjust i tanken på att ha ett eget spa hemma. Tusentals mikrofina droppar ur den nya hansgrohe stråltypen PowderRain omger dig som en sensuell kokong. I din nya fristad är allt mjukt och tyst så att du kan komma bort från vardagen, drömma och verkligen koppla av.

The PowderRain jet from the overhead shower.
Ny och unik: PowderRain-strålen från hansgrohe. När du duschar sveper mikrofina droppar in kroppen i en kokong av vatten.

PowderRain: Avslappnande len tack vare mikrofina droppar

Nio av tio konsumenter tycker enligt en studie* att hansgrohe PowderRain ger "den bäste duschupplevelsen någonsin". Det är inte förvånande: Våra nya mikrodroppar känns ljuvliga mot huden. De visar på angenämaste sätt vad vatten kan göra när det rinner genom duschar från hansgrohe. Den fina strålen ger dig inte bara en unik vattenupplevelse. Vattenslangen är dessutom så genomtänkt att det nästan inte stänker alls när du duschar.

Drömsk ”cocooning, en viskande tyst duschupplevelse

Denna kokong av vatten har utvecklats för att ge dig skön egentid. Så att du känner dig omsluten och trygg, och tiden under duschen blir din egen wellness-stund. Den lena strålen ger en superskön vattenkänsla över hela huden. Tusentals mikrodroppar skänker ett sensuellt duschnöje. Som om du står i ett silkesmjukt regn i en tropisk skog. Vattnet som fördelas i duschhuvudet är extra tyst när det rinner ur munstyckena. Experterna i hansgrohe ljudlaboratoriet har lyckats reducera ljudet från duschen till en viskning. Så att du kan koppla bort allt när du tar din dagliga dusch.

Minidroppar, maxieffekt och lite stänk

PowderRain är mjuk OCH effektiv. Mängder av droppar sköljer bort all duschtvål och allt schampo. Dessutom stänker vår nya mikrostråle mycket lite((fet stil)). För dig betyder detta färre kalkfläckar = mindre städning. Det är något som uppskattas i alla badrum. I synnerhet om duschen är öppen, det som är så trendigt just nu.

PowderRain i handduschar, duschset och duschsystem

Du kan njuta av PowderRain med minimala ändringar i ditt badrum. Om du känner för att renovera om hela badrummet kan du även hitta den kompletta lösningen hos oss. 

Så mysig kan teknik vara

hansgrohe styr vattenstrålarna i helt nya riktningar för ditt välbefinnandes skull. PowderRain baseras nämligen på en innovativ teknologi. Varje PowderRain-munstycke har sex fina öppningar (i stället för bara en) som förvandlar strålen till små mikrodroppar. Det är därför den har mycket finare droppar än vanliga stråltyper. Och vattnet känns fjäderlätt när det träffar din hud.

hansgrohe PowderRain-produkter har fler tekniska innovationer som gör ditt liv ännu bekvämare: Select-knapp och QuickClean.

Anlita en VVS-montör för att installera huvudduschar och termostater. 

*1500 konsumenter testade i december 2018 hansgrohe PowderRain vid Trnd.