hansgrohe nyheter 2019

Allkonstnären i det moderna familjebadrummet: Croma E

Badrummet står i fokus under vår hektiska vardag. Men det är inte alltid lätt att koppla av och ha kul med barnen, för det är inget som går säkert för små upptäckarhänder: vare sig gummiankan, handduschen eller den varma duschstrålen. Så skönt att hansgrohes nya serie Croma E gör att du nu kan låta dina barn uppleva duschglädje utan att behöva oroa dig. Croma E: säker för barnen, snygg i badrummet.

Allkonstnären i familjebadrummet

Ett säkert och snyggt duschsystem: Croma E skyddar små upptäckare mot heta överraskningar. Och du kan obekymrat låta dem plaska av hjärtats lust.

n

Säker och bekväm till ett attraktivt pris: XXL-duschglädje för stora och små

Croma E innebär: ett stort duschsortiment med toppmoderna funktioner till ett attraktivt pris. Den nya, förbättrade duschserien övertygar på många sätt.

CoolContact skyddar barnens händer

Med denna nya kylteknologi i termostaten Ecostat E kan du vara säker på att hushållets små vildbasare är säkra. För med vår CoolContact leds det inkommande kalla vattnet i basmodulen på så sätt att det strömmar mot termostatinsatsen direkt under hela front- och ovansidan. Det varma vattnet, däremot, leds direkt från vägganslutningen till insatsen. Därmed kan termostathuset inte bli varmt, utan är alltid svalt och säkert. Extra säkerhetsfunktion: En SafetyStop på termostatens handtag hindrar att hett vatten rinner ut ur duschen oväntat. 

Så här blir duschen och badstunden barnsligt säkra: Klicka dig igenom funktionerna i den nya, förbättrade duschserien Croma E

Croma E: vår bästsäljare i ny design

Distinkt: den stora Croma E huvudduschen som gör duschstunden med den fylligt mjuka RainAir-strålen till en upplevelse – även för småttingarna. Den högkvalitativa strålskivan av metall kan vinklas – för större rörelsefrihet. Den har rena ytor och mjukt rundade hörn, något hansgrohe har döpt till SoftCube-design. Perfekt till: vår Croma Select handdusch. Med runda former eller rundade hörn: Dess tre stråltyper SoftRain, IntenseRain och Massage sörjer för personliga duschstunder. Det är även enkelt att byta stråltyp för små barnahänder: med Select-knappen.

hansgrohe funktioner för välgörande komfort och större duschnöje


Produktserien Croma: Består av gedigna duschar av hög kvalitet made by hansgrohe, något som även märks i komfort-teknologierna. Det nya duschreglaget på vår Showerpipe gör ett lätt att ställa in handduschen på önskad höjd. Det är mycket praktiskt och sker med ett knapptryck – lekande lätt med bara en hand.