hansgrohe QuickClean

Mindre kalk, större glädje.

Kalkhaltigt vatten, smuts, rengöringsmedel: din badrumsutrustning måste tåla en hel del. hansgrohe gör processen kort med trist rengöring. Många av kvalitetsmärkets duschhuvud och blandare är utrustade med QuickClean-teknologin, det vill säga: kalk och andra rester avlägsnas snabbt och lätt. Funktionen hjälper dig hålla dina hansgrohe-produkter funktionella och snygga länge.

QuickClean fungerar både på duschhuvuden och blandare. Kalken försvinner och strålbilden bevaras.

QuickClean: Den snabba antikalkfunktionen

Det sitter mjuka silikonnoppor på blandarnas perlator och duscharnas strålmunstycken som gör rengöringen enkel. Du behöver bara gnugga med fingrarna på det hållbara högkvalitativa silikonet. Kalk och smuts försvinner som i ett trollslag så att duschtrålen bevarar sina goda egenskaper. Det är helt enkelt roligare att duscha under en skön duschstråle och tvätta händerna under ett jämnt vattenflöde.

Ta reda på hur QuickClean fungerar med duschar från hansgrohe:

Även vid tvättställ, badkar och bidé

Eftersom QuickClean är så praktisk har hansgrohe utrustat många av sina produkter med denna teknologi: på tvättställs- och karblandare, huvud- och handduschar och även på bidéblandare.

QuickClean hör till de hansgrohe-teknologier som gör rengöring och skötsel bekväma och snabba. Mer om hur du rengör hansgrohe-produkter på bästa sätt finns i vår Skötsel- och rengöringsguide för blandare och duschar.

Ta reda på hur QuickClean fungerar med blandare från hansgrohe: