Exklusivt marmorbadrum

Drömbadrum med ett gyllene skimmer och modern komfort

Detta exklusiva badrum förenar marmorns elegans med vattenkranarnas och duscharnas guldoptik. Den visuella kontrasten framhävs av en vägg i antracitgrått. Badrummets ägare har förverkligat sin personliga stilvärld med exklusiva ytor i metallic som kompletteras av högsta tänkbara komfort. Hela golvet har lagts med natursten i linje med badrummets stil.

Ljust marmorbadrum med gyllene accenter.
Förverkliga din egen estetik

Exklusiv badkultur: effektfull, gyllene inredning

Har du funderat över vilken effekt guldglänsande badrumsblandare har i ett modernt badrum? Då kan du hämta inspiration till en komposition med premiumblandare i guldoptik för ditt överdådiga privata spa. Den genomgående inredningen av vit marmor och ljus natursten anspelar på klassiska hotell, medan duschväggen och den moderna vattenkomforten uppfyller alla önskemål du ställer på ett tidsenligt badrum. En kontrasterande gråsvart vägg framhäver den guldfärgade tvättställsblandaren och tillbehören. Inredningen får ytterligare arkitektonisk kvalitet av det nedsänkta taket som spelar med direkt och indirekt ljus och av fönstret som går från golv till tak.

Högkvalitativa ytor för personliga smakpreferenser

Ett enhetligt koncept i guldoptik som matchar tvättställets och duschens detaljer skapar harmoni av hög kvalitet i badrummet. I linje med personliga stilpreferenser valdes här den exklusiva FinishPlus-ytan polerad guldoptik för blandarna och tillbehören ur serien Metropol. Den elegant varma inredningen är genomgående, från badkarets till duschens blandare. Marmortvättstället har ett stilsäkert trehålsutförande med spakhandtag vars färgsättning är noga koordinerad: hyllor och mugghållare, vattenlås och tvättställets stativ är i guldoptik, till och med spegelramen och lamporna matchar. I den stora duschen med fri utsikt sörjer en Showerpipe för varierad duschglädje med en extra stor huvuddusch. 

Allt perfekt koordinerat med FinishPlus

Många hansgrohe serier kan väljas med exklusiva FinishPlus-metallfärger som polerad guldoptik. För en enhetlig stil i ditt badrum.

hansgrohe badrumsblandare och tillbehör i guldoptik.