För reslystna som längtar bort

Öppet badrum i varm etnostil med mattsvarta blandare

Om du är en globetrotter som älskar att fördjupa dig i dina resminnen kommer detta ljusa etnobadrum stilla "reslusten" i en charmig, naturlig miljö med stort ljusinsläpp. Det här är ett badrum som inbjuder dig att glömma vardagens stress i en badrumsdesign som uttrycker din starka personlighet. Moderna blandare med mattsvarta ytor sätter trendiga accenter i badrummets exotiska interiör.

Etnobadrum med FinishPlus-blandare från hansgrohe.

Exotisk badrumsmiljö med personlig inredning från hela världen

Denna oas av välbefinnande speglar kärleken till äventyrsresor – exempelvis till Afrika eller Sydamerika. Golvet är kaklat med natursten i fascinerande färger hämtade från arabiska ökenlandskap och känns som en smekning mot fötterna. Inredningsdetaljer av trä och naturfibrer är nostalgiska resesouvenirer som samtidigt fungerar som stämningsfulla blickfång. 

Varm ökenkänsla för att drömma sig bort och ladda batterierna 


I det här exemplet har det stora rummet fönster från golv till tak som släpper in mycket naturligt ljus och blickar ut över staden. När skymningen faller sprider den öppna spisens fladdrande lågor mysig värme som leder tankarna till romantiska kvällar runt lägerelden. Golvet är sandfärgat, väggar och textilier går i beige. Moderna detaljer som står som en skön kontrapunkt mot den naturinspirerade inredningen.

Blandare i färg skapar spännande, stilfulla kontraster 


Det fristående badkaret i svart och vitt och den svarta karblandaren är trendiga och skapar spännande kontraster. Bakom står en dusch med glasvägg, mörklackad stomme och avloppskanal. I denna oas utan nivåskillnader är det svarta duschsystemet med fyrkantig huvuddusch, rund Select-handdusch och minimalistiskt dold installation en designpärla. Blandarna vid etno-tvättstället harmonierar perfekt med resten av inredningen där de maskulint tornar upp sig bakom vita tvättfat. Färgen är matt svart och ytfinishmetoden heter FinishPlus.