Inred i harmoniskt vitt

Vitt triumferar i ett drömbadrum med milda färgaccenter

Elegant vitt som basfärg skapar ljus och rymd i det här drömbadrummet. Badrumsblandarna i den exklusiva FinishPlus-färgen matt vitt harmonierar med den subtila stilen vars återhållsamma design ger utrymme för personliga accenter som de ljusblå plattorna på utvalda ytor. Badrummet har även inretts med krukväxter för att skapa en naturkänsla i den fräscha badrumsmiljön.  

Ljust badrum med genomgående vita blandare.
Vitt är trendigt

Badrumsblandare i matt vitt låter badrummet stråla

Uppskattar du en ljus inredning och vill ge uttryck för din personliga stil med vita ytor i badrummet? Då kommer du säkert att tycka om det här badrummets rena linjer där du kan sätta din personliga prägel med milda färgaccenter. Kombinera väggarnas basfärg med badrumsmöbler i ljust trä och kakel i himmelsblå pastellnyanser på väggsektioner som ska skyddas. Badrumsblandarnas och duscharnas mattvita ytor skapar ett visuellt lugn och exklusivt uttryck i wellness-badrummet utan att tränga sig på. Bakom duschväggens glasskiva finns ett duschsystem som står för modern komfort och som skämmer bort dig med en speciell duschupplevelse. Mosaiken som skyddar väggen bakom duschen, tvättstället och badkaret har ett mönster som anspelar på vattnets livfullhet medan olika krukväxter släpper in naturen i badrummet. 

Vita ytskikt visar din personliga stil 
Hela badrummet är konsekvent inrett i stilmedvetet rena, vita ytor. FinishPlus i matt vitt förfinar blandarna i serien Talis E, och kompletterande produkter som duschslang med hållare och hela Showerpipe-duschsystemet. Termostaten är kombinerad med en huvud- och handdusch som uppfyller högt ställda krav på varierad duschglädje och rundas av med den integrerade duschväggen.