hansgrohe lathund

Så renoverar du badrummet med nöjdhetsgaranti

Att renovera badrummet är inte kärnfysik, i synnerhet inte om du är väl förberedd. Vår lathund hjälper dig på vägen till ditt drömbadrum. Från brainstorming till implementering. Ta med dig checklistan till badutställningen eller läs intervjun och se vad experten rekommenderar. Nyfiken på tips och bakgrundsinformation? Fyll bara i formuläret och skicka iväg det, så får du lathunden utan kostnad i din mejlkorg.

Din guide för en lyckad renovering

Crometta Showerpipe, ett tips för renoveringen.
Rekommenderas för renoverare: ett duschsystem med bekväm huvud- och handdusch som monteras på befintliga anslutningar. Här Crometta E 240 Showerpipe.
Använd lathunden som vägledning:
  • Var hämtar jag inspiration till mitt badrum?
  • Hur skapar jag komfort som passar just mina behov?
  • Var hittar jag kompetent rådgivning?
  • Hur fungerar badrumsplanering rent konkret?
  • Vilka kostnader får jag räkna med?
  • Hur undviker jag damm och stress på byggplatsen?
  • Dessutom: checklista för ditt besök hos badrumsplaneraren
Lathunden är en praktisk steg-för-steg guide till renoveringen av badrummet. Du läser och pausar precis som du vill. Sen fortsätter du bara med nästa steg vid en senare tidpunkt.
“Med god rådgivning och planering hittar vi lösningar tillsammans – lösningar som kan överraska.”
Christian Wadsack, inredningsarkitekt och docent, 2020

Bra planering är alltid nyckeln till en lyckad renovering

Inredningsarkitekt och badrumsplanerare Christian Wadsack.
Christian Wadsack, inredningsarkitekt och utbildad snickare, designar innovativa badrum med sin projekteringsbyrå i Bad Oeynhausen och arbetar också som universitetslektor.

Drömmer du om en wellness-oas eller ett familjebadrum? Vill du ha mer komfort för alla och modern teknik? Kanske funderar du redan över hur du ska gå till väga på bästa sätt. Badrumsrenovering handlar inte bara om saker framför väggen, utan även om tekniken bakom väggen. 

Förlita dig på proffsen: ta hem en badrumsspecialist så att ni tillsammans kan gå igenom alla dina önskemål. Han eller hon är din kompetenta samtalspartner som kan uppskatta ditt badrums möjligheter och ge dig råd. Lathundens checklista är en bra start när du ska förbereda dig inför ditt samtal med proffset.

Badrumsspecialisten sammanställer allt i en detaljerad plan, samordnar arbetet och står vid din sida, inte minst när renoveringen är färdig. Är du nyfiken vilka råd en badrumsplanerare ger? Läs intervjun med Christian Wadsack i lathunden och ta reda på varför ett övergripande rumskoncept kan vara viktigt.