hansgrohe Select i köket

Select-teknologi: Styr vatten exakt med en knapptryckning

Tycker du om när det går undan? hansgrohe Select vid diskhon är ett ergonomiskt användarkoncept som optimerar ditt arbetsflöde. Allt som behövs är ett knapptryck för att sätta på och stänga av vattnet eller byta stråltyp. Och eftersom du kan tycka på Select-knappen både med handryggen och armbågen hålls blandaren ren och fräsch. Det är användarkomfort för alla åldrar!

Med Select-blandare arbetar du bekvämt vid diskbänken:

Med Select-funktionen på hansgrohes moderna köksblandare styr du vattnet vid diskbänken bekvämt och exakt:

  • Tryck på knappen och vattnet rinner ut i exakt önskad mängd, precis så mycket du behöver.
  • Den inställda vattentemperaturen behålls till nästa gång, även när du har stängt av blandaren.
  • Select gör ditt arbete snabbare: Med Select-knappen på diskhons kant eller på köksblandaren sätter du på vattnet och stänger av det blixtsnabbt. Då kan du arbeta ännu effektivare i köket.
  • hansgrohe Select förenar användarkomfort med en hållbar resursanvändning Eftersom du inte behöver ställa in vattenmängd och temperatur varje gång sporrar Select-knappen dig att stänga av vattnet.
  • Select-teknologin fungerar rent mekaniskt, den är robust och kräver ingen ström. För en glädje som varar länge i kökets hjärta.

 

Alla köksblandare med Select-teknologi

Select i köket: Vatten, precis som du vill ha det

Att kunna styra vattnet med ett knapptryck är en hjälp under praktiskt taget allt arbete i köket. Du kan enkelt styra blandaren antingen med armbågen, handens baksida eller underarmen. Det är praktiskt när du har händerna fulla av annat, som när du ska fylla stora kastruller med vatten. Eller om du har smutsiga händer. Med ett tryck på Select-knappen sätter du på och stänger av vattnet i förbifarten.

Det behövs bara ett knapptryck för att byta stråltyp på en Select-blandare med två stråltyper och utdragbar dusch. Välj mellan normalstråle eller duschstråle. Slangen kan dras ut 76 centimeter, vilket ökar din komfort och ger dig en större arbetsradie. Och du behöver bara en hand för att reglera vattnet.

Knappen som underlättar vattenregleringen

hansgrohe Select för köket finns i två utföranden: antingen direkt på blandaren eller separat placerad. Metris Select och Talis Select har Select-knappen för att sätta på och stänga av vattnet integrerad i utloppet.

För att kunna sätta på och stänga av vattnet med Select-knappen måste blandaren vara öppen. Om du inte ska använda vatten ett tag ska du stänga av vattnet med spakhandtaget eller det separata spakreglaget.