En upplevelse i toppklass: Rainfinity

hansgrohe PowderRain i huvudduschen Rainfinity.
hansgrohe nyheter 2019

Rainfinity: Den bästa duschkänslan

Letar du efter en toppmodern dusch som skämmer bort dig med ljuvliga duschupplevelser varje dag? Då ska du läsa mer om Rainfinity, den nya duschserien från hansgrohe för alla som ställer höga krav på wellness och design. Tack vare sina unika stråltyper, exempelvis den mikrofina, supertysta stråltypen PowderRain, förvandlas den dagliga duschen till en alldeles speciell duschupplevelse.

PowderRain ur handduschen Rainfinity. PowderRain
Intensivt PowderRain ur handduschen Rainfinity. Intensivt PowderRain
RainStream ur handduschen Rainfinity. RainStream

Total avkoppling för alla som ställer höga krav på wellness och design

Ditt badrum är din personliga wellnessoas, där avkoppling står i centrum. Föreställ dig att din dusch omsluter dig med sammetslena mikrodroppar från topp till tå – en total njutning som saknar dess like. Med Rainfinity designerduschar får du uppleva denna helt och hållet sinnliga njutning. Njutningskänslan uppnås av a) stråltypen vars intensitet styrs av b) välvda strålskivor med vattenöppningarna placerade på ett helt nytt sätt. Det skapar c) personliga wellness-stunder och bästa tänkbara avkoppling. Denna nya wellness-ABC från hansgrohe skapar duschupplevelser du aldrig haft förut.

Ny designarketyp: Det har aldrig varit ljuvligare att stå i regnet

Rainfinitys design är en optisk njutning. Med sina moderna färger och subtilt strukturerad strålskiva skapar våra stora huvud- och handduschar större hemtrevnad i badrummet. Duscharna i matt vitt står i elegant kontrast till strålskivornas grafitgrå färg. Även den nya showerpipen är en höjdpunkt i rummet. Den sätter en modern touch med sin huvuddusch, handdusch och den separat inbyggda installationen. Och du byter stråltyper enkelt och intuitivt: med Select.

Nya designpriser: Det regnar guld över Rainfinity

Inget annat hansgrohe-sortiment har någonsin fått så många utmärkelser: iF GOLD AWARD, Red Dot (Best of the Best), Iconic Award: Innovative Architecture (Best of the Best) och Iconic Award: Innovative Interior (Best of the Best) gör Rainfinity till en ny ikon inom badrumsdesign. Så här motiverade juryn för the International Forum Design sitt val: ”Fantastisk bearbetning med fina proportioner och en mästerlig blandning av material”, medan Red Dot-juryn sa: "Rainfinity imponerade på oss med sina rena linjer och utsökta kvalitet. Den sofistikerade designen tolkar välbekanta former på intressanta sätt för att skapa ett nytt designkoncept.”
Släpp taget och njut

Upptäck Rainfinitys alla sidor i bildgalleriet.

Rainfinity: Total duschkomfort med ett brett sortiment

Sinnlig njutning av klass och en trendsättare inom minimalistisk badrumsdesign: Rainfinity övertygar över hela serien. Såväl med den stora, runda handduschen (130 mm Ø) som med den minimalistiska stavhandduschen. Och med den mångsidiga axelduschen som håller ansikte och hår torra. Eller med huvudduschen med en modern vägganslutning som kan vinklas, så att du slipper montera en duscharm. Du hittar fler designtillbehör och produktegenskaper för Rainfinity på vår produktsida.