Vattenflöde i modern förpackning – FinishPlus

Tvättställsblandare i trendfärgen Matt Black.
Visa din personlighet

Nu rinner ditt vatten trendriktigt: FinishPlus ytdesign

Ge ditt badrum karaktär med trendiga färgval. hansgrohes färger i metallic och matt visar din personliga känsla för estetik vid tvättställ, badkar och i duschen. Nu kan trendsättare välja bland fem olika ytdesigner i två av hansgrohes särskilt populära blandarserier. Dessa möjligheter att välja badrumsoasens inredning säger: Det här är jag.

Inredningsdesign med personlighet

Krom
Matt svart Matt svart
Matt vit Matt vit
Borstad svar krom Borstad svart krom
Polerad guld-optik Polerad guld-optik
Borstad brons Borstad brons
En kromblänkande blandare vid det vita tvättstället.
Svart blandare bredvid ett svart tvättfat.
Elegant vit badrumsblandare och vitt tvättställ.
Blandare med svart, borstad yta.
Gyllene tvättställsblandare kombinerad med svart.
Blandare i borstad, matt brons och vitt tvättställ.

Visa din personlighet med accenter i färg

Drömmer inte du också om att förverkliga din stil i hela hemmet? I så fall står säkert badrummet, din sinnliga retreat, överst på att göra-listan. Tycker du om effektfulla färgaccenter och älskar kontraster? Eller föredrar du ren, återhållsam elegans långt i från krom? Bli inspirerad av alla inredningsmöjligheter vår högkvalitativa ytdesign ger dig:

Eleganta kontraster

De matta trendfärgerna Matt svart och Matt vit tilltalar alla som dras till modern arkitektur. Som ensam kontrast ger de badrummet det lilla extra. De är särskilt effektfulla tillsammans med mörka tvättställ eller i samspel med inredningsdetaljer i färg. Badrumsblandarnas eleganta enkelhet i matta färger sätter pricken över i:et i ett badrum med modern inredning.

Modernt med en särskild glans

De exklusiva metallicfärgerna Polerad guld-optik, Borstad svart krom och Borstad brons förenar elegans med det moderna. Badrummets blickfång skapar optiskt läckra kontraster både i mörkare och ljusare badrumsmiljöer. Kombinera exempelvis dessa pärlor med foglösa väggar och golv i ”industristil” eller med elegant enfärgad inredning. Då sätter du din alldeles personliga prägel på badrumsdesignen.

 

hansgrohe Metropol och Talis E ännu personligare med FinishPlus

Med sin precisa, geometriska design står Metropol för en högkvalitativ och personlig badrumsdesign. Det innebär att den här blandarserien är som gjord för att vara din personliga designstatement. Metropol har rena linjer som betonar de stora ytornas elegans. Dessa exakta linjer skapar subtila ljusreflexer och återspeglar vår nya ytdesign på ett särskilt effektfullt sätt.

Talis E har en modern, men ändå elegant karaktär. Dess slanka, avsmalnande form ger blandaren en tidlös silhuett. Den smälter in harmoniskt i varje modernt badrum och sätter en personlig prägel med sin nya ytfinish.

FinishPlus och hansgrohe kvalitet gånger två

Utöver blandarna ur serierna Metropol och Talis-E finns även en mängd olika kompletterande produkter tillgängliga i våra fem nya färger, så att du kan skapa en elegant miljö. Skapa en enhetlig harmoni genom att välja alla komponenter från blandare, showerpipe, huvudduschar till accessoarer i en färg. Eller lek med accenter i olika färger. Såväl Metropol som Talis E erbjuder både utanpåliggande blandare och utföranden för vägginstallation samt ett urval produkter för duschstyrning och till badkaret.

När du väljer FinishPlus drar du självklart nytta av alla kvalitetsfunktioner du förväntar dig av en hansgrohe serie: olika höjder för ComfortZone och prisad designkvalitet.