För trendmedvetna perfektionister

Svartvita kontraster skapar stämning i takvåningens badrum

I det här inredningsexemplet renoverades takvåningens gamla badrum och fick en total makeover. Resultatet blev ett modernt drömbadrum med stora ljusinsläpp under snedtaket. Den skickligt använda kontrasten mellan ljust och mörkt tillsammans med en trendig badrumsarmatur i mattsvart skapar ett elegant wellness-badrum. 

Yin och yang - i vitt och svart vid badkaret.
Yin & yang i badrummet

Solig wellness-oas på nio kvadratmeter

En smart uppdelning i visuellt tydligt definierade zoner gör vindsvåningens badrum ombonat och det ser mycket större än det är. Furumönstrade vinylgolv och tillbehör i naturliga material ger en varm känsla och det fristående, vita mineralgjutna badkaret som flankeras av en geometrisk golvblandare drar blickarna till sig. Badkaret är lågt och vitt, blandaren hög och mattsvart: ett hett designpar i yin och yang-stil! Det fräscha färgspelet fortsätter vid det vita marmorhandfatet. Även där skapas användarkomfort med en engreppsblandare med mattsvart ytfinish

Geometriska linjer för en tydlig, modern helhetsbild

Tvättområdets förväggselement är klätt med en stor mosaik i svart, vitt och antracit. Precis som i duschområdet skapar glasmosaiken en trendig inramning för den dagliga kroppsvården. Bakom duschväggen finns en mattsvart, fyrkantig huvuddusch som omsluter hela kroppen i ett behagligt duschregn. En platt, inbyggd blandare i mattsvart ger mer plats under duschen än en utskjutande blandare. Andra kontrasterande inredningsdetaljer är en radiator och en skjutdörr med horisontella linjer – i elegant svart och grått.