Drömbadrum för vänner av industriell stil

För organiserade dagar. Och alla andra

Ska ditt drömbadrum vara mer än bara en kombination av blandare, keramik och kakel? Här är din portal till en värld där skratt och kärlek ekar genom luften. I familjebadrummet med industriell touch kan alla ladda batterierna och ibland även sprida lite kaos. Sedan blir det en lekplats där du jagar vattenmonster eller klär ut dig. Prioritet 1: skapa oförglömliga ögonblick!

Ett mästerverk av elegant optik och praktiska funktioner

Varje detalj i det här rummet är genomtänkt. Familjebadrummet har en industriell touch och har skapats för människor som älskar starka kontraster. De kvadratiska designelementen är tidlösa klassiker som bidrar till rummets charm. Den stimulerande känslan av rymd med naturligt ljus inbjuder dig att dröja kvar.

I denna atmosfär överensstämmer alla områden på bästa sätt med varandra. SoftCube-designen (Q) skapar ordning och reda vid tvättställ, badrumsspegel och toalett. Duschsystemet, blandarna och tillbehören är i matt svart och kompletterar den minimalistiska looken. En turkosgrön tapet lyser upp. Den grå konsolen och de mörka XXL-plattorna ger en motpunkt och jordar rummet.

Detta drömbadrum förstår livets rytm, hyllar eftertänksamma stunder och firar glada tider med nära och kära. Och ibland blir det en äventyrs-lekplats där det bara finns en regel: att skapa oförglömliga stunder och en kärleksfull atmosfär.

Vi har ofta kaos. Men med tanke på badrummets tydliga struktur märks det inte så mycket. Jag hittar många lugna stunder här – speciellt under min drömdusch.

Sven, Emmas pappa, båda är vänner av den industriella stilen

Duschplatsen: wellnessoas och rum för stora känslor

Familjer kan sänka kostnaderna med EcoSmart- och CoolStart-produkter.

Det industriella designbadrummet imponerar inte bara med sitt tydliga designkoncept. Tack vare en resurssparande showerpipe med EcoSmart teknologi blir badrummet en hållbar friskvårdsoas. Duschsystemet består av en huvud- och handdusch plus en termostat – allt i en högkvalitativ matt svart yta. En avdelare i betonglook skiljer duschen från resten av rummet och ger en rymlig känsla. Känslor kan verkligen upplevas fullt ut i detta badrum.

Vilka hansgrohe-serier ser du i det här exempelbadrummet?

Pragmatiska och prisvärda badrumslösningar: alla komponenter i denna stilsäkra atmosfär är matchade med varandra. Vid tvättplatsen ger en konsollösning med ett Xanuia Q-tvättställ* ett kraftfullt utseende och gott om förvaringsutrymme. Med en smal kant och en stor interiör erbjuder handfatet gott om utrymme för alla rutiner. Den matt svarta inramade Xarita Lite Q LED-spegeln* är en designpärla med en infraröd sensor som skapar harmoniska ljusstämningar. EluPura Original Q toaletten* har ett likadant hansgrohe formspråk som tvättstället och spegeln: SoftCube. Rebris E tvättställsblandaren i matt svart erbjuder alla bekvämligheter och gör dig på gott humör samtidigt som du målar runt – så klart medan du sparar resurser tack vare EcoSmart och CoolStart. Med Vernis Shape Showerpipe EcoSmart i duschutrymmet blir ditt badrum en oas av välbefinnande. Oavsett om det gäller tvålpump eller papperskorg med pedal: AddStoris tillbehör i matt svart skapar ordning och reda och sätter kraftfulla accenter.

*Inte lanserat i Sverige än