Drömbadrum för dekorativa konstnärer

DIY eller: Dream It Yourself!

Alla önskar vi oss rum som har en positiv inverkan på våra liv. Vem gillar väl monotona våtrum som saknar personlighet? Vi på hansgrohe tror på den transformerande kraften i badrum vars uppfräschning inspirerar och stimulerar oss. I det här färgglada drömbadrummet har du full frihet att uttrycka dig i varje del av inredningen.

Fira din stil, lev ut dina DIY-talanger!

Välkommen till ett badrum med sofistikerade, intuitiva och budgetmedvetna produkter. Låt dig överraskas av detta kreativa rymdmirakel! Samspelet av uttrycksfulla färger och enhetliga lösningar gör att badrummet verkar större. Looken är inspirerad av den enkla elegansen i skandinavisk design, där varje centimeter är inredd för att skapa trivsel. Tillbehör i ljusa färger eller drömska pastelltoner ger rummet en extremt individuell prägel. Rundad, vit keramik samt svarta blandare och tillbehör är extremt populära – och hansgrohe-produkter som gör att du kan leva hållbart. 

Drömskt, pastellfärgat, personligt

Du är chefsdesignern i detta drömbadrum. Skippa konventioner och gör välbefinnandet till din första prioritet! Du kan verkligen släppa loss här: från valet av produkter till de dekorativa elementen. Kanske med en tapet som inbjuder dig att drömma? Det finns vattentäta modeller som är ett billigt alternativ till kaklade väggar. Var modig med motiven, för om du inte tycker om tapeten längre kan du alltid ta en hink färg och måla över den. Med din förmåga att skapa blir badrummet en tillflyktsort för vård, avkoppling, egenvård – och en lekplats för förfesten innan festen. Du skapar det hur du vill. Skål för konsten att göra DIY!

Dessa glädjelösa trista badrum är en fasa. Jag älskar att inreda alla mina rum med färg och att dekorera om dem. Mitt badrum får också ett lager färg regelbundet.

Nina, kreativ och dekorativ konstnär

Liten men naggande god: ett badrum som gör ett bestående intryck

Med hansgrohe kan du spara dyrbara resurser.

Även i de minsta av rum kan vi göra stor skillnad när det gäller miljövänlighet. På hansgrohe förlitar vi oss medvetet på certifierade, hållbara material. Och vi värdesätter resursbesparande teknologier som hjälper dig att bidra till att skydda vår jord. I det här exemplet förbrukar duschen med EcoSmart+ upp till 60 % mindre vatten (6 l/min) i varje dusch - jämfört med hansgrohes produkter utan denna teknologi. Tvättställsblandaren är också utrustad med EcoSmart+ och sänker vattenförbrukningen till upp till 4 l/min. Tack vare CoolStart-teknologin sparar du dessutom mycket varmvatten och kan därför skona din plånbok.

Vilka hansgrohe-serier ser du i det här exempelbadrummet?

Designen i alla hansgrohes produkter i denna badrumsmiljö är harmoniskt koordinerad till varandra. Handfatet Xanuia Q* skapar en cool look och extra avställningsyta. Med en sirlig kant och stort inre handfat skapar det gott om plats när du sminkar dig eller borstar tänderna. Den bekväma tvättställsblandaren Rebris S i matt svart är ett stilrent blickfång, precis som vattenlåset i designen Flowstar S. Xarita Lite S LED-spegeln* trollar fram ett stämningsfullt wellness-ljus. Spegeln finns med en matt svart eller matt vit ram, i runt eller SoftCube-utförande med rundade hörn. EluPura Original S toaletten* är en högkvalitativ toalett med hög kapacitet, vars formspråk passar perfekt till spegeln och handduschen. Duschväggen med duschset Vernis Blend EcoSmart + imponerar med wellness-stråltyper. Ecostat Fine termostaten reglerar vattentemperaturen och vattenmängden på ett säkert och tillförlitligt sätt. WallStoris-tillbehören i matt svart, som flexibelt kan klistras var som helst, hjälper till att hålla ordning och sätta läckra accenter. Perfekt för dekorativa konstnärer: det kan fixas när som helst.

*Ej lanserade i Sverige än.