hansgrohe Tecturis S blandare på tvättställ

Snygg design med låg vattenförbrukning och energisparande teknologi

Upplev nyheten Tecturis
hansgrohe CoolStart kran sparar energi

Nyckeln till stora energibesparingar

CoolStart-kranar sparar energi

Enastående duschupplevelse med Pulsify S

Mer om serien
Vattenkostnad: räkna ut hur mycket du kan spara!

Spara vatten och energi med hansgrohe

Räkna ut hur mycket du kan spara!

Mångsidighet vid tvättstället

Upptäck Finoris
Ditt kvalitetsmärke för badrum och kök

hansgrohe. Life is waterful.

Se fram emot mer livskvalitet

Modern design och fräscha, högkvalitativa produkter

Om du älskar vacker design i badrum och kök och värdesätter en enastående kvalitet har du kommit rätt. Det finns ett överflöd av kvalitetsprodukter för dusch, badrum och kök hos hansgrohe. Vad passar just dig? Ta reda på mer om vårt sortiment: Blandare för kök, tvättställ, dusch och badkar. Alla typer av duschar: handduschar och huvudduschar, Showerpipes och duschsystem.

Nytt från idésmedjan

Nyheter från hansgrohe

För en vacker köks- eller badrumsdesign

Förstklassig kvalitet och design

Hitta produkter: Blandare till kök och badrum

Låt dig smittas av vår vattenpassion! Hos hansgrohe gör vi allt för att dina möten med vatten ska bli vackrare och sensuellare. Vi vet nämligen hur mycket roligare det är att duscha, bada och diska när en emotionell design smickrar öga och kropp, känns skön i handen och skämmer bort alla sinnen. För att allt ska passa ihop vid tvättstället har hansgrohe testat över 12 000 kombinationer av blandare och tvättställ.

Njut av duschglädjen: regndusch, handdusch och moderna styrningar

”Made by Hansgrohe” betyder även: ”Designed for Life”. Med tysk ingenjörskonst och öga för detaljerna har vi i över 120 år utvecklat innovativa produkter, teknologier och funktioner med lång livslängd. Även om du använder dem ofta. Upptäck vilken skillnad smarta idéer gör, till exempel hansgrohes Select-teknologi.

Planera badrum och kök väl: låt oss inspirera och hjälpa dig

På hansgrohes webbplats hittar du trender och kreativa idéer för hur du inreder ditt badrum och kök. Vi vill gärna inspirera och hjälpa dig under planeringen med vår information på nätet, mobila verktyg och nerladdningsbara kataloger. Bra att veta: Vi är en pålitlig partner även efter köpet. Både när det gäller hjälp, service, garanti och reservdelar.