Innovation möter emotion: Framtidens hem är smart.

Smart Living för ditt hem

Det nya sättet att leva & bo: avkopplande skönt

Den digitala utvecklingen har fört våra hem till framtiden. Det finns allt fler funktioner som kan hantera så gott som alla aspekter ur vår vardag på ett intelligent sätt. Och de bästa framtidsidéerna är naturligtvis de som ställer människan i centrum.

Sensuella duschstunder med hansgrohe RainTunes.
Vi på hansgrohe ser badrummet som den centrala platsen för avkoppling, balans och återhämtning. Med duschscenarierna i våra RainTunes förvandlas vatten till rent välbefinnande.

Människan i centrum    

Vår önskan är att du ska må bra i ditt hem. Då menar vi att du ska kunna ha underbara upplevelser inom hemmets fyra väggar med hjälp av toppmodern teknik. Med våra senaste appstyrda Smart Living-applikationer kan du njuta av ett innovativt vattenstyrsystem som bidrar till att göra ditt hem säkert. Och det är mer på gång. Vi djupdyker i vår stora erfarenhet av vatten för att ständigt utforska framtiden.

Framtiden ser smart ut

Är du nyfiken på att veta mer om Smart Living med hansgrohe? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och låt dig överraskas av allt vi har på lager om vatten, människor och ditt hem.    
 

Vill du ha direktkontakt med oss?

Välkommen att skicka ett mejl.