Större arbetsradie vid diskbänken

Lätt och bekvämt: köksblandare med utdragsfunktion och hansgrohe sBox

Rikta vattnet dit där det behövs och gläds över den vackra teknologin i kökets hjärta. En diskbänksblandare med utdragsfunktion ger dig väsentligt större arbetsradie. Du kan dessutom njuta av olika stråltyper eller vatten med ett knapptryck. Det kan man kalla effektiv multitasking vid diskbänken! Och det blir ännu bekvämare med hansgrohes smarta sBox för ett friktionsfritt arbete.

Arbetsradie för multitasking: sBox gör allt enklare

hansgrohe köksblandare med utdragsfunktion ger dig påtagligt större flexibilitet när du använder vatten vid diskbänken. Och de är snygga också.

  • En utdragbar dusch eller pip ger dig en märkbart större arbetsradie vid diskbänken; tillsammans med en sBox blir den till och med 76 cm längre. Något som underlättar när du ska vattna blommor eller fylla höga vaser med vatten.
  • Den utdragna slangen kombinerad med en svängradie gör arbetet vid två diskhoar effektivare.
  • Tack vare MagFit-magnethållaren glider slangen nästan ljudlöst tillbaka och fixeras i rörets mitt.

Dusch eller pip? Du väljer själv

En hansgrohe köksblandare med utdragsfunktion ger dig valet att använda vattnet vid diskbänken på två sätt. Du väljer helt efter dina personliga preferenser mellan:

  • En utdragbar dusch där du enkelt växlar mellan två stråltyper. Med normalstrålen fyller du snabbt även stora kastruller och kärl. Den andra strålen är en duschstråle som är perfekt när du ska rengöra diskbänken eller skölja frukt, grönsaker och fisk. Vattenregleringen är ergonomisk, eftersom du bara behöver en hand för att byta stråltyp medan vattnet är igång.
  • En utdragbar pip för intuitiv vattenstyrning med Select-funktionen. Du sätter bekvämt på och stänger av vattnet med ett knapptryck. Du kan till och med göra det i förbigående med handens baksida eller med armbågen. Blandarens reglage förblir öppet och håller en konstant vattenmängd och temperatur.

Alla köksblandare med utdragsfunktion

Så här lätt är det att använda en utdragbar dusch