Monteringstips

Så monterar du köksblandaren utan problem

Det är dags att renovera kökets centrum. Ska diskhon bytas, eller står köksblandaren först på tur? Hos hansgrohe hittar du köksprodukter som passar personliga behov och monteringssituationer. Här kan du läsa våra rekommendationer: vilka valmöjligheter som finns och vad du bör tänka på när du monterar en köksblandare.

Information om bästa sättet att montera en hansgrohe köksblandare

Köksblandaren är förmodligen det oftast använda redskapet i ett hushåll. Därför har en säker montering och bästa användarkomfort högsta prioritet. Välj den blandare som passar dina behov bäst bland hansgrohes kökshjälpredor. Den som underlättar ditt köksarbete mest.

  • Handtag i bäst läge: Vissa av hansgrohes blandare finns med vänster- eller högerställda handtag, så att du kan välja utifrån dina personliga preferenser och behov.
  • Flex-anslutningar och stabilitet: Alla köksblandare från hansgrohe är lätta och säkra att montera med flexibla slanganslutningar och en integrerad stabiliseringsplatta. Dessa anslutningar kan du lita på.  
  • Spelrum vid installationen: De långa, flexibla slangarna till hansgrohes köksblandare gör det lättare att inrätta monteringsplatsen vid diskbänken utifrån dina behov.

När diskhon står framför ett fönster

Montering framför ett fönster: fäll enkelt ner blandaren framför fönstret.
Står din diskho direkt framför fönstret? Inga problem. Med en blandare för montering framför ett fönster kan du öppna fönstret helt.

I vissa kök är diskbänken tänkt att stå direkt framför ett fönster. Men vad gör du när det är dags att putsa fönstret eller vädra? Då behöver du en speciell köksblandare. I synnerhet om diskbänkens höjd är ergonomiskt anpassad, men lämnar lite plats för att kunna öppna fönstret helt. Många köksblandare från hansgrohe är perfekta för montering framför ett fönster. Dessa blandare fälls bara ner när fönstret ska öppnas. Det är bara att dra blandarkroppen rakt upp ur förankringen, lyfta upp den och lägga ner den åt sidan. Du kan till och med göra det med bara en hand. Blandarens flexibla, långa slangar ger dig ett bekvämt spelrum för detta.

Köksblandare för montage framför fönster