Inspirerad av storstaden

Modernt badrum: designerblandare smakfullt kombinerade med tunnelbanekakel

Detta drömbadrum blandar sval modernitet med storstadsreferenser. Utpräglad design möter nostalgiskt tunnelbanekakel som tar dig till Paris och New York. Den tydligt geometriska inredningen präglar det eleganta badrummet och framhäver hansgrohes högkvalitativa blandare och duschar. Pastellfärgerna i kombination med trä visar hur mångsidigt tunnelbanekaklet kan användas.

Tunnelbanekakel och linjär badrumsdesign.
Inspiration från Metron

Elegant badrumsdesign och sensuell retrocharm

Vill du skapa storstadsatmosfär i drömbadrummet? Om du beslutar dig för tidlöst tunnelbanekakel i badrummet finns det mängder av smakfulla kombinationer att välja bland. Här samspelar premiumblandare och minimalistisk badrumsinredning i ögonhöjd med den kaklade väggens urbana aura.

Starka intryck och skickligt valda kombinationer

Det som först ser ut som dämpad minimalism väcker starka associationer vid andra anblicken: Tunnelbanekaklet refererar till industrialism och storstadstrafik, samtidigt som det lämnar fältet fritt för många kreativa lösningar. I det här badrummet kombineras det klassiska kaklet med en linjär inredning som skapar ett visuellt lugn med sina färgkoordinerade fogar och väggar i naturfärg. Sist men inte minst, huvudduschen Rainmaker Select med två stråltyper garanterar att du kan förvänta dig duschglädje i mängder. Den stora regnduschen är steget in till ditt egna wellness-program.

Rektangeln triumferar

Badrummet är inrett med en generös dusch med minimalistisk duschvägg i glas. På så sätt syns tunnelbanekaklet i hela badrummet och gör dess format till ett genomgående tema. Den rektangulära takduschen tar upp kaklets geometri och den horisontella duschstyrningen RainSelect smälter harmoniskt in i läggningsmönstret. I detta samspel bestående av rena linjer ser reglagen, som styrs via Select, ut som kakelplattor. Den rena, exakta stilen fortsätter vidare till tvättstället som kombineras med matchande väggblandare ur serien Metropol. En fristående karblandare är ett markant statement bredvid badkaret, som med sina rundade former avsiktligt bryter det raka linjespelet. Även i denna miljö används trä som en varm accent i badrummets svalt, rena inredning.