hansgrohe CoolContact

Termostat med sval utsida: högre säkerhet i badrummet

hansgrohe CoolContact förhindrar att termostaten hettas upp och gör duschglädjen ännu större. Blandare som har utrustats med denna kylteknologi är alltid behagliga att ta på. En extra ”inre” säkerhet förhindrar smärtsamma beröringar och brännskador. Det är en bra investering, i synnerhet om det finns barn i huset. 

hansgrohe kartermostat med sval utsida.
Känn själv: Med hansgrohe CoolContact är termostatens hölje alltid behagligt svalt. Anledningen: kontrollerad vattenstyrning.

CoolContact hindrar termostatens hölje att bli varmt 

hansgrohe CoolContact skyddar både nyfikna barnahänder och händer som osäkert letar efter reglagen. Tack vare denna säkerhetsteknologi leds nämligen kallvattnet som strömmar till termostaten genom ledningen direkt till termostatens hölje. På så sätt förblir höljets utsida alltid behagligt sval. Varmvattnet kommer inte ens i närheten av det. Så att alla i familjen kan röra sig bekymmerslöst i duschen och badkaret.

Så här fungerar det: Kontrollerad vattenstyrning

Det kalla vattnet som strömmar in leds till termostatens basmodul och strömmar förbi bakom termostatens hela fram- och ovansida. Det strömmar från vänster i riktning mot termostatinsatsen. Det varma vattnet leds direkt till insatsen från vägganslutningen utan omvägar. Det blandade vattnet är omgivet av kallvatten och rinner ut ur insatsen i riktning åt höger mot utloppet. Det rinner alltså förbi bak- och undersidan.

Ecostat E – bekymmerslös duschglädje för hela familjen

hansgrohe har ingjutit sin innovativa teknologi i en högkvalitativ designtermostat: Ecostat E. En vattenregulator för dusch och badkar som övertygar med sin säkra inre konstruktion och SoftCube-design, det vill säga: geometriska former med mjukt rundade hörn. De haptiska handtagen är enkla att använda och den tydliga märkningen är till stor hjälp, särskilt för barn och äldre. Ytterligare en säkerhetsfunktion hos Ecostat E: SafetyStop-funktionen som begränsar temperaturinställningen. Funktionen begränsar hur varmt dusch- och badvattnet kan vara.

Croma E – gör ditt badrum snyggare, säkrare och bekvämare

Ecostat E med våra Croma E Showerpipes gör duschupplevelsen ännu säkrare. Och ännu mer tilltalande också, eftersom även den gedigna hansgrohe duschklassikern Croma kommer i toppmodern SoftCube-design. Med sina rena ytor och mjukt rundade hörn känns huvud- och handduschen lika skön att hålla i som den är snygg att se på. Croma E står för fräsch design, intuitiv användning, genomtänkta funktioner, ett attraktivt pris – och är perfekt i familjebadrummet.