XtraStoris: förvaring i drömbadrummet

XtraStoris Individual designram i polerad guldoptik.
hansgrohe nyheter 2021

Design som gör nytta

Uppskattar du högkvalitativ, perfekt design i ditt drömbadrum? Och du nöjer dig inte med enkla hyllor för alla schampon och kroppsvårdsprodukter? Vi presenterar en smart förvaringslösning som är lika snygg som resten av ditt badrum: XtraStoris väggnischer ökar din rörelsefrihet och kompletterar dina befintliga duschprodukter.

Plats för allt, passar stilen i ditt badrum

Renoverar du ditt badrum eller planerar ett nytt? Uppskattar du en stilren badrummiljö som passar din livsstil där inget är i vägen? När allt kommer omkring ska badrummet vara en lugn, fridfull oas som återspeglar din smak. Om du svarar ja på frågan ovan kommer du att älska våra förvaringslösningar för alla kroppsvårdsprodukter som brukar samlas i badrummet. XtraStoris framhäver din högkvalitativa badrumsinredning och gör nytta varje dag. Smart: XtraStoris använder det lediga utrymmet i den vanliga installationsväggen. 

XtraStoris-serierna passar alla badrumskoncept

XtraStoris väggnischer finns i olika utföranden, storlekar och färger. Börja med att välja nischens färg: borstat eller blankt rostfritt stål, matt svart eller matt vit. Om du väljer ett enfärgat utförande kan du välja mellan XtraStoris Original med en integrerad ram, eller den ramlösa XtraStoris Minimalistic. Sätt din personliga prägel på din nya förvaringslösning: XtraStoris Rock kan kaklas på framsidan och integreras perfekt i din dusch. XtraStoris Individual i två färger med en designram i borstat rostfritt stål eller en av fem FinishPlus-ytor passar bra ihop med motsvarande hansgrohe-duschar och blandare.

Högkvalitativa material för användning i våtutrymmen

Alla produktutföranden levereras med en vattentät installationssats. Själva väggnischen är antingen i kant i kant med kaklet eller sticker ut från detta, precis som du själv vill. På så sätt kan du inreda badrummet efter ett helgjutet koncept ända fram till väggen.

Ta reda på mer om produkter och nyheter från hansgrohe