Kompakt dusch, uppiggande effekt

Harmonisk badrumsmiljö med accenter i matt svart

Drömmer du om ett badrum som tillflyktsort där naturmaterial sätter tonen? Detta drömbadrum med duschvägg ger dig stunder av välbefinnande som uppfyller dina behov: ibland uppiggande, ibland avkopplande. Detta säkerställs av blandare och duschar i trendigt matt svart omgivna av en ljus atmosfär i pastell och trä.

Badrum i naturfärger, Pulsify duschar och blandare.
Design, komfort och hållbarhet

En naturinspirerad badrums-retreat piggar upp eller får dig att slappna av oberoende av storleken

Milda naturfärger och mycket ljus kännetecknar detta drömbadrum. Badrummets sandfärgade golvklinkers övergår sömlöst i en dusch med duschvägg och kompletteras harmoniskt med pastellfärgat väggkakel. Den ramlösa glasväggen skapar rymd i det kompakta badrummet och leder blicken mot tvättstället av trä, vars mjuka yta är tilltalande för ögat och inbjuder till beröring. Mysiga detaljer som sittpuffen och korglampan understryker den naturliga inredningsstilen. I medveten kontrast till badrummets milda naturfärger står blandare, duschar och tillbehör i matt svart. Dessa blickfång signalerar: här kan du njuta av dina stunder med vatten. Duschkanalen i golvhöjd har fått samma hansgrohe FinishPlus-yta.

Kompakt duschglädje anpassad till dina rutiner badrummet

Detta drömbadrum skämmer bort dig med en lugn inredning som ökar välbefinnandet. En Pulsify S Showerpipe anpassar sig perfekt till rummet tack vare vägganslutningen och den inställningsbara strålvinkeln. Njut av två slags intensiva duschupplevelser: Select-teknologin ger dig möjlighet att byta stråltyp med ett knapptryck så att den passar din dagliga rutin. Välj mellan PowderRain och Intense PowderRain, avkopplande eller upplivande. Tack vare EcoSmart-teknologin är dessa duschar ekonomiska utan att ge avkall på komforten.

Men duschsystemet med huvuddusch och handdusch installerade på en ShowerTablet Select har ännu mer att erbjuda: duschtermostaten har en liten avställningsyta för duschprodukter. Ännu fler hyllor och krokar ur serien WallStoris skapar ordning och reda på väggen – det är lättare att starta dagen avslappnad eller uppiggad utan kaos i badrummet.