För alla unga och unga i sinnet

Det första egna badrummet i fräsch design med modern komfort

Unga vuxna som inreder sitt första badrum vill ha en högkvalitativ inredning med tekniskt effektiva lösningar som inte kostar allt för mycket. En ungdomlig inredningsdesign definieras därför ofta av rena linjer och ett personligt valt färgkoncept. Det skapar en fräsch, funktionell, levande badrumsdesign i en opretentiös miljö.

Fräsch design för unga vuxna

Det första egna badrummet med funktionellt rena linjer i en kreativ miljö

Planerar du ditt första egna badrum och vill ha en modern känsla med fräsch design? Med smarta badrumslösningar kan du skapa en funktionell och ungdomlig inredning även i mindre utrymmen. Ett fönster som släpper in dagsljus gör att badrummet känns större och den moderna duschen utan duschkar sörjer för rörelsefrihet. Stora ytor natursten i djärv kombination med klassiskt vit kakel och en mosaikvägg i fräscht grönt signalerar kreativitet och skapar en livfull känsla. Den originella mixen av material och texturer rundas av med dekorativt placerad träinredning. Vattenflödet regleras ergonomiskt med perfekt formade blandare av krom i samspel med vit keramik.

Fräsch badrumsdesign med eleganta, teknologiskt innovativa blandare

Blandarnas rena linjer och smäckra form lyfter fram badrummets livfulla design. Crometta Showerpipe i uttrycksfull design utgör rummets mittpunkt och erbjuder ett varierande duschnöje. Bakom den moderna designen döljer blandarna innovativa teknologier för en effektiv och komfortabel vattenglädje.

Ditt första bad - i livlig design

På det ungdomliga badrummet blandas material, färg och form i en cool mixning. Duschsystemet ger stor glädje var dag.

Det stora duschhuvudet på Crometta-Showerpipen bjuder på stora regndroppar.